Other > Zaginione holotaśmy

Permadeath

<< < (10/15) > >>

damian_kulturysta:
Kolego wyżej zajrzyj do słownika i do szkoły. Zgodzę się tylko z tym, że również sądzisz, że ten pomysł jest popierdolony jak jego autor :] Kolego jakby taka grupka skurwiałych pk cię cały czas biła to byś się pochlastał :] Miałbyś 3 lvl a tu nagle boom headshot i leżysz kurwa i od zero :] Nawet jakbyś jakimś cudem wyexpił 21 lvl to i tak prędzej czy później zajebali by cię, bo byś chyba nie siedział cały czas w namiocie i krył się przed światem. To jest moja opinia i mam kurwa do tego prawo. CHUJ MNIE OBCHODZI TWÓJ JEBANY POMYSŁ.

jan0s1k:

--- Quote from: damian_kulturysta on August 08, 2010, 03:29:19 pm ---Kolego wyżej zajrzyj do słownika i do szkoły. Zgodzę się tylko z tym, że również sądzisz, że ten pomysł jest popierdolony jak jego autor :] Kolego jakby taka grupka skurwiałych pk cię cały czas biła to byś się pochlastał :] Miałbyś 3 lvl a tu nagle boom headshot i leżysz kurwa i od zero :] Nawet jakbyś jakimś cudem wyexpił 21 lvl to i tak prędzej czy później zajebali by cię, bo byś chyba nie siedział cały czas w namiocie i krył się przed światem. To jest moja opinia i mam kurwa do tego prawo. CHUJ MNIE OBCHODZI TWÓJ JEBANY POMYSŁ.

--- End quote ---
troche kultury kolego ;p

Janusz2238:

--- Quote ---Nawet jakbyś jakimś cudem wyexpił 21 lvl to i tak prędzej czy później zajebali by cię
--- End quote ---

W życiu pewne są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki. Nie możesz uciekać od problemu, tylko się z nim zmierzyć, w przeciwnym razie, rzeczywiście śmierć chara sprawi ogromną traumę.

Zauważ proszę też to, że w fonline można zrabować do zera zabitą postać. Nie ma czegoś takiego jak ochrona ekwipunku po śmierci - i jakoś wszyscy sobie z tym radzimy i nikt nie narzeka specjalnie.To jest pewna analogia.

kazixxs10:
Ej damian ma troszke racji bo ja wole już stracić ekwipunek niż od nowa expić postać z 1 lvl , bo to nudne i za dużo sie expi i nie kazdy ma też tyle czasu . Ja sadze że lepiej , aby nie było teog , bo gracze nie będą grali jak zginą , a ruscy są noliferami i oni expią w 1 dzień .

Pandemon:
"Bo ruscy noliferzy wyexpia w 1 dzien" tiaaa... co wy macie do tych Rosjan? Że nie umieją polskiego? Że mają inny alfabet? Ja was ludzie nie rozumiem.
Poza tym, ja też spokojnie, w 3-4 godzinki wyexpie postać do 21 poziomu jeśli tylko mam do tego sprzęt i amunicje.

Założe się że gdyby od początku byłby permadeath na serwerze to nikt by nie narzekał, poza takimi wyjątkami jak teraz ci co narzekają na tracenie wszystkiego z ekwipunku po śmierci. Kwestia przyzwyczajenia.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version