dobrze, dobrze, ja sie po raz pierwszy zrazilem do tej gry jak chcialem sobie zrobic 3lv energy w momencie gdy mialem tez 1lv armorera. otoz okazalo sie, ze mozna miec tylko 3 profesje, NIGDZIE ta informacja nie zostala opublikowana i dowiedzialem sie o tym dopiero na miejscu. gm oczywiscie mial to w dupie i powiedzial ze nie zdejmie mi armorera bo to jest niezgodne z ZASADAMI. wkurwilem sie i wyjebalem te gre w pizdu. niedawno, po paru tygodniach, zainstalowalem znowu no i w "bazie" nie ma sladu po mojej krowie - ktos zabil, stacilem mnostwo sprzetu, mysle se ok, wchodze do ncr - ledwo wszedlem a tu juz ubity. okazalo sie ze bylem czlonkiem enklawy zeby zrobic 3 lv energy, ktorego i tak nie moglem zrobic. mysle no chuj, moj blad jakby nie patrzec (nie biorac pod uwage tego poronionego pomyslu koniecznosci dolaczania do wrogich frakcji w celu zrobienia 3 lv profesji, toz to kurwa wrecz NAKLANIA do robienia altow, nigdy nie robilem ale teraz to jest prawie ze obowiazek), torche sprzetu stracilem, no ale mysle zrobie sobie nowy. robie metal party - ooo, niespodzianka, nie ma czekania, w koncu dobry pomysl, no to zrobilem te party, potem 100 sec a tu kolejna niespodzianka - 'timeout' pol skurwialej godziny. to nie jest gra dla prawdziwych graczy, bo tych jest tu naprawde niewielu, a nie tego sie spodziewalem po fanach tej niezwyklej, skadinad, gry.