fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • January 13, 2026, 03:37:25 PM
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 35

Author Topic: polaczki - wÄ…tek do Å›miechu, jak widzÄ™, nikt nie odpowie, za to FUN majÄ….  (Read 151907 times)

chuj ci w DUPĘ, masz studia wyższe prywatne, czy CO?
Nie znasz mnie i WYPIERDALAJ.
Cwaniaczki z neostradÄ…, lol.

Znasz takie trudne słowa i nazwy? Szacunek!
Ale jego krowa zagina czasoprzestrzeń zatrzymując serwer, który cofa taktowanie procesora i bateryjki w biosie, dzieki czemu sama znika.

jodwig

• I'm not always right, but I'm never wrong either
    • After War Mod

chuj ci w DUPĘ, masz studia wyższe prywatne, czy CO?
Nie znasz mnie i WYPIERDALAJ.
Cwaniaczki z neostradÄ…, lol.

Olej ich wszystkich, chodźmy zabijać roleplayerów, ulży ci trochę
Only people who are ready to die should be able to kill...

Najbardziej dynamiczny temat na całym forum.
"War. War never changes"

Znasz takie trudne słowa i nazwy? Szacunek!
Dziękuję.
Myślę, że to humor sytuacyjny, bo dzieci się będą teraz tygodniami dobrze bacić z powodu tego wątku, a ja , widzisz, po prostu krowę straciłem.

No ale to ty rzÄ…dzisz.

Po pierwsze nie jest tak źle z tą grą, ale tacy whinerzy jak Ty Xoen powodują że jest coraz mniej nowych graczy, bo wejdzie taki, zobaczy takie płakanie na forum i nawet nie odpali. RPGowców nie odstrasza, mi się nowa zajawka w Hub bardzo podoba.
Jodwig - to co sie działo w tym Den wczoraj to normalnie jakiś Star Trek. w 1 "rzeczywistości" przyszedłem, postrzelałem, zmieniłem armor na lepszy i polootowalem, w drugiej odrodziłem się ze skinnem z metal armora a na sobie miałem zepsuty leather, po czym po chwili zginąłem.... No polewka :)

dobrze, dobrze, ja sie po raz pierwszy zrazilem do tej gry jak chcialem sobie zrobic 3lv energy w momencie gdy mialem tez 1lv armorera. otoz okazalo sie, ze mozna miec tylko 3 profesje, NIGDZIE ta informacja nie zostala opublikowana i dowiedzialem sie o tym dopiero na miejscu. gm oczywiscie mial to w dupie i powiedzial ze nie zdejmie mi armorera bo to jest niezgodne z ZASADAMI. wkurwilem sie i wyjebalem te gre w pizdu. niedawno, po paru tygodniach, zainstalowalem znowu no i w "bazie" nie ma sladu po mojej krowie - ktos zabil, stacilem mnostwo sprzetu, mysle se ok, wchodze do ncr - ledwo wszedlem a tu juz ubity. okazalo sie ze bylem czlonkiem enklawy zeby zrobic 3 lv energy, ktorego i tak nie moglem zrobic. mysle no chuj, moj blad jakby nie patrzec (nie biorac pod uwage tego poronionego pomyslu koniecznosci dolaczania do wrogich frakcji w celu zrobienia 3 lv profesji, toz to kurwa wrecz NAKLANIA do robienia altow, nigdy nie robilem ale teraz to jest prawie ze obowiazek), torche sprzetu stracilem, no ale mysle zrobie sobie nowy. robie metal party - ooo, niespodzianka, nie ma czekania, w koncu dobry pomysl, no to zrobilem te party, potem 100 sec a tu kolejna niespodzianka - 'timeout' pol skurwialej godziny. to nie jest gra dla prawdziwych graczy, bo tych jest tu naprawde niewielu, a nie tego sie spodziewalem po fanach tej niezwyklej, skadinad, gry.
see you in the boneyard
shoot me an infallible kiss

Najbardziej dynamiczny temat na całym forum.
Czy to czegos nie dowodzi?

Moze tego, że w piatek widzę polaczków na forum?

hm...oby tak wyglądały wybory premiera, niebawem.
---

otoz okazalo sie, ze mozna miec tylko 3 profesje, NIGDZIE ta informacja nie zostala opublikowana

Prawda?
 MyÅ›lisz sobie - gram madze, zrobiÄ™ specjalizacjÄ™ takÄ…, owÄ…, bÄ™dÄ™ NIEZLAEZNY, idÄ™ do NPC, który daje skill i...
NIE MOŻNA.

wracasz do NCR/ulubione miasto i widzisz 233459645793456 rusków z lvl1 i bombą.

to jest ich FO.
« Last Edit: January 08, 2010, 09:14:32 PM by xoen »

jodwig

• After War Mod

Dziękuję.
Myślę, że to humor sytuacyjny, bo dzieci się będą teraz tygodniami dobrze bacić z powodu tego wątku, a ja , widzisz, po prostu krowę straciłem.

No ale to ty rzÄ…dzisz.

Dajcie ludzie mu spokój i spróbujcie go zrozumieć. Biedaczek stracił krowę, roleplayerzy mu zjedli, do tego okradł go wrednypiwosz z red dots. Wy byście się nie wkurwili?

Lipskii

• Teraz Siergiej Ten niby rusek z nicku xd

Napisałem raport o tobie do moderatorów. Szczyt debilizmu z twoje strony. Powinieneś dostać bana. Zachowujesz się jak typowe dziecko neo. Coś nie po twojej myśli i krzyczysz klniesz w niebogłosy.
http://img97.imageshack.us/img97/9350/bannered.png

Niczym Husaria zmiatamy przeciwników z powierzchni ziemi.

Dziękuję.

No ale to ty rzÄ…dzisz.

Mrr.. Do tego ogarnąłeś. Tak, to był humor sytuacyjny z nutką ironii. I swoją drogą, nie śmieje się z Twojego problemu, ale z Twojego zachowania =]
Ale jego krowa zagina czasoprzestrzeń zatrzymując serwer, który cofa taktowanie procesora i bateryjki w biosie, dzieki czemu sama znika.

Napisałem raport o tobie do moderatorów. Szczyt debilizmu z twoje strony. Powinieneś dostać bana. Zachowujesz się jak typowe dziecko neo. Coś nie po twojej myśli i krzyczysz klniesz w niebogłosy.

nie masz pojęcia o czy mówię, skoro mnie krytykujesz, ale rozumiem, rozumiem ,masz 2 letni staż w świcie kompów i maszynkę od rodziców...
rozumiem CiÄ™.

zgłosiłeś mnie, wiec oczekuj podziękowan od modów :), jesteś superdonosicielem i oni lubią szybkie zgloszenia.

a jakbyś chciał mi o mojej krowie coś napisac, kolego z neo, to pm.

jodwig

• After War Mod

Po pierwsze nie jest tak źle z tą grą, ale tacy whinerzy jak Ty Xoen powodują że jest coraz mniej nowych graczy, bo wejdzie taki, zobaczy takie płakanie na forum i nawet nie odpali. RPGowców nie odstrasza, mi się nowa zajawka w Hub bardzo podoba.
Jodwig - to co sie działo w tym Den wczoraj to normalnie jakiś Star Trek. w 1 "rzeczywistości" przyszedłem, postrzelałem, zmieniłem armor na lepszy i polootowalem, w drugiej odrodziłem się ze skinnem z metal armora a na sobie miałem zepsuty leather, po czym po chwili zginąłem.... No polewka :)

Ja walnąłem crita za 199 w red dota, zginąłem. Obudziłem się w tencie z 10 hp mająć Metal Armora MK2 i Laser Rifla :D

Jodwig fajnie wczoraj Cie zdeptaliÅ›my  ;D 3 razy hahahahahaha a wrednypiwosz już ponoć nie gra i nie zdążyÅ‚ by zagrać z nami tak wiÄ™c nie pisz kÅ‚amstw bo to robisz.
"War. War never changes"

Ja walnąłem crita za 199 w red dota, zginąłem. Obudziłem się w tencie z 10 hp mająć Metal Armora MK2 i Laser Rifla :D

ułłła :D gm czuwał...przyznam, miałem taką sytuację i miałem szacunek dla gm, któy widział, jak W BANKU 5ciu rosjan mnie melee zabijało. wstałem, zobaczyli to i uciekli - 800 SEC i kasa w plecy.....po co mnie wskrzesił ktoś, nie wiem do dzis, bolało, gdy 5 rusków biło W BANKU aż zabiło. strażnicy nic, stali i stali, fajnie się umiera, nieprawdaż?

całe fo, a dzieci mnie pouczać chcą..paranoja, imo.
« Last Edit: January 08, 2010, 09:19:10 PM by xoen »

Lipskii

• Teraz Siergiej Ten niby rusek z nicku xd

Słuchaj nie będę się z tobą kłócić na wszystko sam zarobiłem. Swoimi postami potwierdzasz co napisałem wcześniej.

http://img97.imageshack.us/img97/9350/bannered.png

Niczym Husaria zmiatamy przeciwników z powierzchni ziemi.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 35

Page created in 0.028 seconds with 21 queries.