fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 24, 2024, 07:02:19 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 35

Author Topic: polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.  (Read 102239 times)

Re: Wipe - cwaniaczki z możliwościami, jak widać. FO is dead, imo, sry.
« Reply #45 on: January 08, 2010, 09:10:04 pm »

chuj ci w DUPĘ, masz studia wyższe prywatne, czy CO?
Nie znasz mnie i WYPIERDALAJ.
Cwaniaczki z neostradą, lol.

Znasz takie trudne słowa i nazwy? Szacunek!
Ale jego krowa zagina czasoprzestrzeń zatrzymując serwer, który cofa taktowanie procesora i bateryjki w biosie, dzieki czemu sama znika.

jodwig

• I'm not always right, but I'm never wrong either
    • After War Mod
« Reply #46 on: January 08, 2010, 09:10:49 pm »

chuj ci w DUPĘ, masz studia wyższe prywatne, czy CO?
Nie znasz mnie i WYPIERDALAJ.
Cwaniaczki z neostradą, lol.

Olej ich wszystkich, chodźmy zabijać roleplayerów, ulży ci trochę
Only people who are ready to die should be able to kill...

« Reply #47 on: January 08, 2010, 09:11:03 pm »

Najbardziej dynamiczny temat na całym forum.
"War. War never changes"
« Reply #48 on: January 08, 2010, 09:11:52 pm »

Znasz takie trudne słowa i nazwy? Szacunek!
Dziękuję.
Myślę, że to humor sytuacyjny, bo dzieci się będą teraz tygodniami dobrze bacić z powodu tego wątku, a ja , widzisz, po prostu krowę straciłem.

No ale to ty rządzisz.
« Reply #49 on: January 08, 2010, 09:11:58 pm »

Po pierwsze nie jest tak źle z tą grą, ale tacy whinerzy jak Ty Xoen powodują że jest coraz mniej nowych graczy, bo wejdzie taki, zobaczy takie płakanie na forum i nawet nie odpali. RPGowców nie odstrasza, mi się nowa zajawka w Hub bardzo podoba.
Jodwig - to co sie działo w tym Den wczoraj to normalnie jakiś Star Trek. w 1 "rzeczywistości" przyszedłem, postrzelałem, zmieniłem armor na lepszy i polootowalem, w drugiej odrodziłem się ze skinnem z metal armora a na sobie miałem zepsuty leather, po czym po chwili zginąłem.... No polewka :)
« Reply #50 on: January 08, 2010, 09:12:02 pm »

dobrze, dobrze, ja sie po raz pierwszy zrazilem do tej gry jak chcialem sobie zrobic 3lv energy w momencie gdy mialem tez 1lv armorera. otoz okazalo sie, ze mozna miec tylko 3 profesje, NIGDZIE ta informacja nie zostala opublikowana i dowiedzialem sie o tym dopiero na miejscu. gm oczywiscie mial to w dupie i powiedzial ze nie zdejmie mi armorera bo to jest niezgodne z ZASADAMI. wkurwilem sie i wyjebalem te gre w pizdu. niedawno, po paru tygodniach, zainstalowalem znowu no i w "bazie" nie ma sladu po mojej krowie - ktos zabil, stacilem mnostwo sprzetu, mysle se ok, wchodze do ncr - ledwo wszedlem a tu juz ubity. okazalo sie ze bylem czlonkiem enklawy zeby zrobic 3 lv energy, ktorego i tak nie moglem zrobic. mysle no chuj, moj blad jakby nie patrzec (nie biorac pod uwage tego poronionego pomyslu koniecznosci dolaczania do wrogich frakcji w celu zrobienia 3 lv profesji, toz to kurwa wrecz NAKLANIA do robienia altow, nigdy nie robilem ale teraz to jest prawie ze obowiazek), torche sprzetu stracilem, no ale mysle zrobie sobie nowy. robie metal party - ooo, niespodzianka, nie ma czekania, w koncu dobry pomysl, no to zrobilem te party, potem 100 sec a tu kolejna niespodzianka - 'timeout' pol skurwialej godziny. to nie jest gra dla prawdziwych graczy, bo tych jest tu naprawde niewielu, a nie tego sie spodziewalem po fanach tej niezwyklej, skadinad, gry.
see you in the boneyard
shoot me an infallible kiss
« Reply #51 on: January 08, 2010, 09:12:52 pm »

Najbardziej dynamiczny temat na całym forum.
Czy to czegos nie dowodzi?

Moze tego, że w piatek widzę polaczków na forum?

hm...oby tak wyglądały wybory premiera, niebawem.
---

otoz okazalo sie, ze mozna miec tylko 3 profesje, NIGDZIE ta informacja nie zostala opublikowana

Prawda?
 Myślisz sobie - gram madze, zrobię specjalizację taką, ową, będę NIEZLAEZNY, idę do NPC, który daje skill i...
NIE MOŻNA.

wracasz do NCR/ulubione miasto i widzisz 233459645793456 rusków z lvl1 i bombą.

to jest ich FO.
« Last Edit: January 08, 2010, 09:14:32 pm by xoen »

jodwig

• After War Mod
« Reply #52 on: January 08, 2010, 09:13:49 pm »

Dziękuję.
Myślę, że to humor sytuacyjny, bo dzieci się będą teraz tygodniami dobrze bacić z powodu tego wątku, a ja , widzisz, po prostu krowę straciłem.

No ale to ty rządzisz.

Dajcie ludzie mu spokój i spróbujcie go zrozumieć. Biedaczek stracił krowę, roleplayerzy mu zjedli, do tego okradł go wrednypiwosz z red dots. Wy byście się nie wkurwili?

Lipskii

• Teraz Siergiej Ten niby rusek z nicku xd
« Reply #53 on: January 08, 2010, 09:14:04 pm »

Napisałem raport o tobie do moderatorów. Szczyt debilizmu z twoje strony. Powinieneś dostać bana. Zachowujesz się jak typowe dziecko neo. Coś nie po twojej myśli i krzyczysz klniesz w niebogłosy.
http://img97.imageshack.us/img97/9350/bannered.png

Niczym Husaria zmiatamy przeciwników z powierzchni ziemi.
« Reply #54 on: January 08, 2010, 09:14:39 pm »

Dziękuję.

No ale to ty rządzisz.

Mrr.. Do tego ogarnąłeś. Tak, to był humor sytuacyjny z nutką ironii. I swoją drogą, nie śmieje się z Twojego problemu, ale z Twojego zachowania =]
Ale jego krowa zagina czasoprzestrzeń zatrzymując serwer, który cofa taktowanie procesora i bateryjki w biosie, dzieki czemu sama znika.
« Reply #55 on: January 08, 2010, 09:15:21 pm »

Napisałem raport o tobie do moderatorów. Szczyt debilizmu z twoje strony. Powinieneś dostać bana. Zachowujesz się jak typowe dziecko neo. Coś nie po twojej myśli i krzyczysz klniesz w niebogłosy.

nie masz pojęcia o czy mówię, skoro mnie krytykujesz, ale rozumiem, rozumiem ,masz 2 letni staż w świcie kompów i maszynkę od rodziców...
rozumiem Cię.

zgłosiłeś mnie, wiec oczekuj podziękowan od modów :), jesteś superdonosicielem i oni lubią szybkie zgloszenia.

a jakbyś chciał mi o mojej krowie coś napisac, kolego z neo, to pm.

jodwig

• After War Mod
« Reply #56 on: January 08, 2010, 09:16:16 pm »

Po pierwsze nie jest tak źle z tą grą, ale tacy whinerzy jak Ty Xoen powodują że jest coraz mniej nowych graczy, bo wejdzie taki, zobaczy takie płakanie na forum i nawet nie odpali. RPGowców nie odstrasza, mi się nowa zajawka w Hub bardzo podoba.
Jodwig - to co sie działo w tym Den wczoraj to normalnie jakiś Star Trek. w 1 "rzeczywistości" przyszedłem, postrzelałem, zmieniłem armor na lepszy i polootowalem, w drugiej odrodziłem się ze skinnem z metal armora a na sobie miałem zepsuty leather, po czym po chwili zginąłem.... No polewka :)

Ja walnąłem crita za 199 w red dota, zginąłem. Obudziłem się w tencie z 10 hp mająć Metal Armora MK2 i Laser Rifla :D

« Reply #57 on: January 08, 2010, 09:16:39 pm »

Jodwig fajnie wczoraj Cie zdeptaliśmy  ;D 3 razy hahahahahaha a wrednypiwosz już ponoć nie gra i nie zdążył by zagrać z nami tak więc nie pisz kłamstw bo to robisz.
"War. War never changes"
« Reply #58 on: January 08, 2010, 09:17:38 pm »

Ja walnąłem crita za 199 w red dota, zginąłem. Obudziłem się w tencie z 10 hp mająć Metal Armora MK2 i Laser Rifla :D

ułłła :D gm czuwał...przyznam, miałem taką sytuację i miałem szacunek dla gm, któy widział, jak W BANKU 5ciu rosjan mnie melee zabijało. wstałem, zobaczyli to i uciekli - 800 SEC i kasa w plecy.....po co mnie wskrzesił ktoś, nie wiem do dzis, bolało, gdy 5 rusków biło W BANKU aż zabiło. strażnicy nic, stali i stali, fajnie się umiera, nieprawdaż?

całe fo, a dzieci mnie pouczać chcą..paranoja, imo.
« Last Edit: January 08, 2010, 09:19:10 pm by xoen »

Lipskii

• Teraz Siergiej Ten niby rusek z nicku xd
« Reply #59 on: January 08, 2010, 09:18:38 pm »

Słuchaj nie będę się z tobą kłócić na wszystko sam zarobiłem. Swoimi postami potwierdzasz co napisałem wcześniej.

http://img97.imageshack.us/img97/9350/bannered.png

Niczym Husaria zmiatamy przeciwników z powierzchni ziemi.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 35

Page created in 0.08 seconds with 22 queries.