Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (94/105) > >>

xoen:

--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 01:46:20 am ---własnie pokazałes jak głupi jestes

--- End quote ---
śmieciem jesteś i WON mi z topicu. sry, że CI nie poświęacam uwagi, kolego, ale mam coś do zrobienia i CIĘ walę.

Wichura:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 01:48:07 am ---śmieciem jesteś i WON mi z topicu.

--- End quote ---
Czy już wiesz, co stało się z twoją krową? To zdaje się było przedmiotem dyskusji.

Swoorr:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 01:48:07 am ---śmieciem jesteś i WON mi z topicu. sry, żśe CI nie poświęacam uwagi, kolego, ale mam coś do zrobienia i CIĘ walę.

--- End quote ---

powtarzasz sie

P.S myslalem ze walisz swoja krowke

xoen:

--- Quote from: Wichura on January 09, 2010, 01:49:16 am ---Czy już wiesz, co stało się z twoją krową? To zdaje się było przedmiotem dyskusji.

--- End quote ---

wiesz, możemy rozszerzyć dyskusję,

np." czy kłamałeś, że ubiłeś tego żałosnego złodzieja, itp, a może w tej sytuacji wolisz już IŚC mi z wątku też?
jak już ten kretyn zniknie, to możesz mi się wynurzać, Wichur.
Ja ci krzywdy nie zrobiłem. NIGDY nic Ci nie ukradłem, szanowałwm i nie wnikałem...tak?

Przyznaj, bo jak widzisz, zaraz mi katolycy polaczkowie zrobią stos. Bo to ja BE jestem i brużdzę.

btw, ignorujcie tego tępego debila-nabijacza Swoorr'a, osoba, która pokazuje w przebiegu wątku to, co ten pan, chyba pokazuje wszystko. koleś idzie na ilość wpisów i to oczywiste.

bo to wątek o krowie, gdzie żaden polaczek moderator nagle nie jest dostepny.
ale jakby bbsowi ból się stał, to BIEGIEM polaczek mod wyskoczy..

PROSTE.

idę spać, have fun.

Lena:
Zaczyna mi byc szkoda tej krowy...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version