Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (93/105) > >>

Swoorr:
maksymalny donate to 15 USD ale mozna tez 66 donate'owac po 15 USD...

Wichura:

--- Quote from: Diegtariew on January 09, 2010, 01:35:00 am ---Jako dorośli ludzie, skończcie tę, donikąd zmierzającą, pieniacką gadaninę. Wstyd.
Osobiście wstydziłbym się, gdybym tak bluzgał i rzucał się do oczu innym z powodu błahostek. Weźcie głębszy oddech, spójrzcie na ten bajzel przez trzeźwiejszymi oczyma Was stworzony i zastanówcie się 10 sekund dłużej nad tym żałosnym dziełem waszych rąk zanim postanowicie odpisywać.
Looz..

--- End quote ---
Twoje wysiłki są daremne. Ten topic ma ogromne szanse stać się legendą, każdy chce w tym jakoś uczestniczyć.

A dorośli ludzie, mój drogi, nie grają w gierki. Dorośli ludzie patrzą w telewizor, chodzą do pracy, jedzą i śpią. I rzadko się śmieją, bo prawdę mówiąc nie mają z czego przy takim trybie życia. Buziaki.

Swoorr:

--- Quote from: Wichura on January 09, 2010, 01:39:24 am ---Twoje wysiłki są daremne. Ten topic ma ogromne szanse stać się legendą, każdy chce w tym jakoś uczestniczyć.

A dorośli ludzie, mój drogi, nie grają w gierki. Dorośli ludzie patrzą w telewizor, chodzą do pracy, jedzą i śpią. I rzadko się śmieją, bo prawdę mówiąc nie mają z czego przy takim trybie życia. Buziaki.

--- End quote ---

jak to nie ?? ciekawe czyje to zycie =P

Mystyr:

--- Quote from: Diegtariew on January 09, 2010, 01:35:00 am --- zastanówcie się 10 sekund dłużej nad tym żałosnym dziełem waszych rąk zanim postanowicie odpisywać.

--- End quote ---
Wszystko rozumiem, ale obraziłeś właśnie moje posty...

Swoorr:

--- Quote from: jodwig on January 09, 2010, 01:22:42 am ---Sorry, ale z dziećmi inaczej się nie da :/

--- End quote ---

własnie pokazałes jak głupi jestes

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version