Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (95/105) > >>

Swoorr:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 01:50:38 am ---wiesz, możemy rozszerzyć dyskusję,

np." czy kłamałeś, że ubiłeś tego żałosnego złodzieja, itp, a może w tej sytuacji wolisz już IŚC mi z wątku też?

--- End quote ---

jestes jedynie marnym zalozycielem tego syfu (powod do dumy lol ? ) wiec nie czuj sie "fajniejszy" bo i tak jestes "kupa gówna"

Wichura:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 01:50:38 am ---wiesz, możemy rozszerzyć dyskusję,

np." czy kłamałeś, że ubiłeś tego żałosnego złodzieja, itp, a może w tej sytuacji wolisz już IŚC mi z wątku też?

--- End quote ---
Nie, skup się. Czy wiesz, co stało się z twoją krową?

Złodzieja ubiłem, o co zresztą miałeś potem jakiś żal, bo to była jedyna laska w bandzie. Może dlatego teraz tak krzyczysz o tę krowę.

Mystyr:
Po głębszym namyślę proponuję głosowanie nad powołaniem komisji śledczej.
Kto jest za, kto jest przeciw, kto się wstrzymał?

xoen:

--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 01:52:04 am ---jestes jedynie marnym zalozycielem tego syfu (powod do dumy lol ? ) wiec nie czuj sie "fajniejszy" bo i tak jestes "kupa gówna"

--- End quote ---
popatrzcie na ten szajs i sobie róbcie FUN, jeśli myślicie, że zbijecie jakokolwiek kapitał.
to jest polaczek, kto się dołoży.

gnoju, zapraszam cie do roku 1984go i pogadajmy o realu.

--------
Wichur, nie roztrząsajmy juz tu nic(na publiku), gawiedź śmierdzi, a ja nadal po prostu nie rozumiem cię...dałem bazę, za free, wybuliłem za was i każdy dymał, jak mógł, proste i nie mogę pojąć, jak taki Wredny mi moze w topicu jeszcze sie pojawiać i ty mi tu też.
Tyle.
Chore, rozumiesz, czy nie.

Swoorr:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 02:01:33 am ---popatrzcie na ten szajs i sobie róbcie FUN, jeśli myślicie, że zbijecie jakokolwiek kapitał.
to jest polaczek, kto się dołoży.

--- End quote ---

wiedziałem ze moge na ciebie liczyć polaczku =D

p.s w 84' miales -11 lat wiec...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version