Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (9/105) > >>

Szef:
Tzn. żeby nie było niedomówień. Jestem w stanie zrozumieć, że strata sprzętu skumulowana w dodatku w czasie może być dla samotnego gracza uciążliwa. Ale po to człowiek jest człowiekiem że umie trzymać nerwy na wodzy i załatwić sprawę na spokojnie. Nie wydzierać się na wszystkich. Jak widzisz (jeśli jeszcze to czytasz) można takie sprawy załatwiać na spokojnie - i tak to się także w real life załatwia. Jakbyś owrzeszczał szefa że Kowalski Ci rąbnął rzeczy z szafki? To jego wina co Kowalski zrobił? Tak samo to wina kodu gry. Złóż doniesienie i czekaj na efekt..

xoen:

--- Quote from: Red Dot on January 08, 2010, 09:01:01 pm ---Też miałem oglądać ale tutaj jest lepszy fun  ;D

--- End quote ---
fajnie się bawisz zapewne dużo ore ci zniósł złodziej z mojej bazy.

-------
do cwaniaka/moderatora, polaczka - FU, użyj translatora, moze pojmiesz, badziewiaku,.
-------

jodwig - doceniam, doceniam, ale myślę, że wolę 10 godzin Dwarf Fortress ,niż 10 minut FAILA w FO.
Gra jest niezwykła i dla odmiany podziwiam devsów, nie śmieję się z NIEZNAJOMOŚCI podstaw skradzionego SILNIKA + paru kolesi polaczków z tekstami rodem z bajek.

Ta gra sama się zniszczy i CIESZĘ SIĘ, bo gracze nawet nie rozumieją POTENCJAŁU, więc , wisi mi to, lol :D
nie będę grał, celu brak, gra karze, modowie są możni, userzy cwaniakują, chwalą się ileż to oni nie stracili, walę was, śmieszne.

po prostu OFFTOP leci.

Proszę moderatora o zamkniecie wątku.

Allano:

--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 09:06:32 pm ---fajnie się bawisz zapewne dużo ore ci zniósł złodziej z mojej bazy.

-------
do cwaniaka/moderatora, polaczka - FU, użyj translatora, moze pojmiesz, badziewiaku,.
-------

jodwig - doceniam, doceniam, ale myślę, że wolę 10 godzin Dwarf Fortress ,niż 10 minut FAILA w FO.
Gra jest niezwykła i dla odmiany podziwiam devsów, nie śmieję się z NIEZNAJOMOŚCI podstaw skradzionego SILNIKA + paru kolesi polaczków z tekstami rodem z bajek.

Ta gra sama się zniszczy i CIESZĘ SIĘ, bo gracze nawet nie rozumieją POTENCJAŁU, więc , wisi mi to, lol :D
nie będę grał, celu brak, gra karze, modowie są możni, userzy cwaniakują, chwalą się ileż to oni nie stracili, walę was, śmieszne.

po prostu OFFTOP leci.

--- End quote ---

Offtop porównywalny do Twojego debilizmu.

Red Dot:
Zróbmy ściepę narodową kupmy krowę odlotową  ;D

xoen:

--- Quote from: Allano on January 08, 2010, 09:08:25 pm ---Offtop porównywalny do Twojego debilizmu.

--- End quote ---
chuj ci w DUPĘ, masz studia wyższe prywatne, czy CO?
Nie znasz mnie i WYPIERDALAJ.
Cwaniaczki z neostradą, lol.

Znudzone sece będą deptać, ja was mam w dupie, zdrowo, myślę.

Silnik FO się sam zabije, a na pewno RPGowców odstraszy.

Na to LICZĘ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version