Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (8/105) > >>

NTR:
Człowieku, ja dzisiaj straciłem Humerra za 110k z rzeczami do craftu które zbierałem tydzień - zgłosiłem normalnie ten błąd w dziale Bugs i co się okazało - Hummer się znalazł - ale nie robiłem takiego cyrku na kółkach jaki ty robisz bo to bez sensu i założę się że nawet jeśli jakiś mod zna odpowiedź na pytanie co się stało z tą krową to Ci nie powie bo masz co do tej gry i GMów zbyt roszczeniową postawę.

Havoc87:
Xoen, pytasz ile straciły gangi? Gangi walczące w pvp czasami w ciągu dnia tracą tyle, że wnioskując po Twojej reakcji na krowę już byś się powiesił.

Allano:

--- Quote from: Havoc87 on January 08, 2010, 09:04:06 pm ---Xoen, pytasz ile straciły gangi? Gangi walczące w pvp czasami w ciągu dnia tracą tyle, że wnioskując po Twojej reakcji na krowę już byś się powiesił.

--- End quote ---

Xoen, słuchaj Havoca bo wie co mówi =]

Red Dot:
Xeon po prostu podchodzę do tego z przymrożeniem oka ;) Ja nie jestem crafterem więc raczej ore jest mi mało potrzebne a złodziejami gardzę.

jodwig:

--- Quote from: Havoc87 on January 08, 2010, 09:04:06 pm ---Xoen, pytasz ile straciły gangi? Gangi walczące w pvp czasami w ciągu dnia tracą tyle, że wnioskując po Twojej reakcji na krowę już byś się powiesił.

--- End quote ---

Szczególnie można się załamać wczorajszą akcją w Den, co nie?:D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version