Other > Junktown
polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.
Allano:
--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 09:09:01 pm ---chuj ci w DUPĘ, masz studia wyższe prywatne, czy CO?
Nie znasz mnie i WYPIERDALAJ.
Cwaniaczki z neostradą, lol.
--- End quote ---
Znasz takie trudne słowa i nazwy? Szacunek!
jodwig:
--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 09:09:01 pm ---chuj ci w DUPĘ, masz studia wyższe prywatne, czy CO?
Nie znasz mnie i WYPIERDALAJ.
Cwaniaczki z neostradą, lol.
--- End quote ---
Olej ich wszystkich, chodźmy zabijać roleplayerów, ulży ci trochę
Red Dot:
Najbardziej dynamiczny temat na całym forum.
xoen:
--- Quote from: Allano on January 08, 2010, 09:10:04 pm ---Znasz takie trudne słowa i nazwy? Szacunek!
--- End quote ---
Dziękuję.
Myślę, że to humor sytuacyjny, bo dzieci się będą teraz tygodniami dobrze bacić z powodu tego wątku, a ja , widzisz, po prostu krowę straciłem.
No ale to ty rządzisz.
Havoc87:
Po pierwsze nie jest tak źle z tą grą, ale tacy whinerzy jak Ty Xoen powodują że jest coraz mniej nowych graczy, bo wejdzie taki, zobaczy takie płakanie na forum i nawet nie odpali. RPGowców nie odstrasza, mi się nowa zajawka w Hub bardzo podoba.
Jodwig - to co sie działo w tym Den wczoraj to normalnie jakiś Star Trek. w 1 "rzeczywistości" przyszedłem, postrzelałem, zmieniłem armor na lepszy i polootowalem, w drugiej odrodziłem się ze skinnem z metal armora a na sobie miałem zepsuty leather, po czym po chwili zginąłem.... No polewka :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version