Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (29/105) > >>

Red Dot:
Xeon z tego tematu robi się HIT zaraz to będzie ok 20% całego polskiego forum. Raczej mam tu sporo humoru i naprawdę podchodzę do tego z dużym dystansem.

Szef:
Niewierni to wszyscy którzy wierzą w co innego niż w potęgę Świętego Bombowca B3. On nigdy nie dopuściłby do uprowadzenia krowy! I my nie jesteśmy z partii RP! :P My jesteśmy z partii Wina Wina Dajcie. Jesteśmy elastyczni, strzelamy się ze wszystkimi na dowolnych zasadach ^_^

Swoorr:
nie no płakac sie chce brb

xoen:

--- Quote from: Szef on January 08, 2010, 11:09:18 pm ---Niewierni to wszyscy którzy wierzą w co innego niż w potęgę Świętego Bombowca B3. On nigdy nie dopuściłby do uprowadzenia krowy! I my nie jesteśmy z partii RP! :P My jesteśmy z partii Wina Wina Dajcie. Jesteśmy elastyczni, strzelamy się ze wszystkimi na dowolnych zasadach ^_^

--- End quote ---
drugi raz próbujesz przejąc topic, moze mi pokażesz składnię SKRYPTU w zamian?
Myslisz, że to topic o lansie, czy  jak.

--- Quote ---nie no płakac sie chce
--- End quote ---
no i mamy kolejnego z 10ma latami, zapewne na linii....bawcie się dalej, pozwolę jdnak sobie na logout, pamiętajmy, są goście, którzy nie widzą co napisać, ale nowe forum i nowe statsy....no i majum zapewne gm polaczka za kulegen.

jodwig:

--- Quote from: Red Dot on January 08, 2010, 11:09:02 pm ---Xeon z tego tematu robi się HIT zaraz to będzie ok 20% całego polskiego forum. Raczej mam tu sporo humoru i naprawdę podchodzę do tego z dużym dystansem.

--- End quote ---

Red Dot nie mamy na co czekać! Zapomnijmy o naszych sporach! Połączmy DA z NA i ruszajmy ratować jego krowę! GO GO GO!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version