Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (28/105) > >>

Wichura:

--- Quote from: Szef on January 08, 2010, 11:05:01 pm ---Panowie szlachta, tak być to nie będzie! Tak być nie może!

Wzywam was wszystkich do Krowiej Krucjaty! Wyruszymy poprzez piaski pustyni narażeni na palące słońce i mroźne noce, ale ODBIJEMY KROWĘ Z RĄK NIEWIERNYCH!!!!

--- End quote ---
Wypraszam sobie, jestem ochrzczony, bierzmowany, a ślub brałem w katolickim kościele.

Już lepiej "z rąk katolskiego ciemnogrodu" :>

Swoorr:
HOLY COW! jak to duke nukem mawia, zgadzam sie z kolega wyzej!!

jodwig:

--- Quote from: Szef on January 08, 2010, 11:05:01 pm ---Panowie szlachta, tak być to nie będzie! Tak być nie może!

Wzywam was wszystkich do Krowiej Krucjaty! Wyruszymy poprzez piaski pustyni narażeni na palące słońce i mroźne noce, ale ODBIJEMY KROWĘ Z RĄK NIEWIERNYCH!!!!

--- End quote ---

Co ty pieprzysz? Przecież to wy roleplayerzy macie jego krowę, a nie niewierni...

Swoorr:
jodwig masz speech 50% ale jestes glupi jak torr z klamath to sie redukuje wiec sie nie dziw kurwa  :-\

xoen:

--- Quote from: Wichura on January 08, 2010, 11:05:44 pm ---Wypraszam sobie, jestem ochrzczony, bierzmowany, a ślub brałem w katolickim kościele.

Już lepiej "z rąk katolskiego ciemnogrodu" :>

--- End quote ---

Szkoda, że nie masz zasad w necie, tylko zapewne w realu...i szkoda, że mimo, że krzywdy ci nie uczyniłem i szanowałem, słowa o odejściu mi nie rzekłeś.

Cóż, lekcja bolesna, pozdrów żonę.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version