Other > Junktown
polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.
Tathagata:
Jestem pełen "podziwu" - tyle postów o niczym; a pytanie gdzie jest wirtualna krowa z równie realnym towarem pozostanie raczej bez odpowiedzi :)
Chyba każdy grający przez ostatnie lag i pady i restarty serwera coś stracił...
khem.. ja też chce stracone wyposażenie (tu modlitwa do Devów) ;)
Ty pewnie jesteś tym naznaczonym największym pechowcem niczym Hiob, widać Bóg Follouta naznaczył czym Cię do wyższych celów.
Musisz poczekać na kolejne znaki.
Red Dot:
Jodwig słuszna inicjatywa ;D
Kostuch:
RATUNKU!
Szef:
Arg. Muszę napisać do Devów. Nie zauważyłem że coś próbuję przejąć.. Jeszcze bana mi dadzą za działalność korsarską..
A z tego co widzę terroryści nie traktują Mućki najlepiej..
jodwig:
--- Quote from: lisac on January 08, 2010, 10:24:36 pm ---Okay, changed tags of the bug. It must be an issue with mercs and right now, it is extremely important that we fix it.
I'll see to gather the team so we can start.
--------------------------------------------------
Update #1: good, I have gathered 2 more devs. We will start searching for the bug right now.
I would like to use this opportunity to send our apologise to the rest of our playerbase, consisting of 6397 players - we are not able to work on the server issues any more. We have to find this bug first and restore lost property. The server will remain offline for the next several days or weeks, until this nasty bug has been fixed.
We appreciate your understanding for such delicate matter and your sense for priorities, thank you.
--- End quote ---
Ktoś mi to wyjaśni?
http://fodev.net/forum/index.php?topic=615.15
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version