Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (22/105) > >>

Wichura:

--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 10:45:06 pm ---Tommy, miły obrazek ,dzięki za czas spędzony na zrobienie tegoż;
szkoda, że mimo, iż poprawka SKRYPTU do gry zajmuje tyle samo, to te gnoje wolą mi na pm i w innych topicach bruździć.

o to tu chodzi. zaraz jestem w NCR i będę zły(gdyż od dwóch godzin NIE mogę wejśc do gry(ulga...prawie))..

--- End quote ---
Nic się nie zmieniłeś. Taki sam płaczek jak w momencie, gdy postanowiłem zabrać grabki i wiaderko do innej piaskownicy.

Krowę mam ja. Ponieważ jestem włazidupą GMów, dali mi ją wraz z twoim złotem i rudą. Ponieważ zaś mam już nowych czarnuchów, wespół rudę przetopiliśmy na łyżki i widelce dla Mamuśki w Den, a z krowy zrobiliśmy wyjątkowo żylaste kotlety. Nie karmiłeś jej, skąpcze, chude to było, aż żal patrzeć.

Nieszczęsny kretynie, serwer leży i kwiczy *dla wszystkich*. Nie jesteś aż tak ważny, żeby chciało się komuś zawracać gitarę twoją wołowiną.

jodwig:

--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 10:45:06 pm ---Tommy, miły obrazek ,dzięki za czas spędzony na zrobienie tegoż;
szkoda, że mimo, iż poprawka SKRYPTU do gry zajmuje tyle samo, to te gnoje walą mi bzdery na pm i w innych topicach bruździć.

o to tu chodzi. zaraz jestem w NCR i będę zły(gdyż od dwóch godzin NIE mogę wejśc do gry(ulga...prawie))..to interesujące, dałem post brzydki i nagle nie mogę w grę wejśc, a MAM chyba prawo oddać BAZĘ zanim się skasuję, CZYŻ kurwa, nie?
dzieci?

--- End quote ---

Przykro mi, ale pozbawiliśmy cię wszelakich praw, wybacz :/ pamiętaj, że moja oferta uratowania krowy jest nadal aktualna!

xoen:

--- Quote from: Wichura on January 08, 2010, 10:49:14 pm ---Nic się nie zmieniłeś. Taki sam płaczek jak w momencie, gdy postanowiłem zabrać grabki i wiaderko do innej piaskownicy.

Krowę mam ja. Ponieważ jestem włazidupą GMów, dali mi ją wraz z twoim złotem i rudą. Ponieważ zaś mam już nowych czarnuchów, wespół rudę przetopiliśmy na łyżki i widelce dla Mamuśki w Den, a z krowy zrobiliśmy wyjątkowo żylaste kotlety. Nie karmiłeś jej, skąpcze, chude to było, aż żal patrzeć.

--- End quote ---

Myślę, że twoi koledzy, którym fundujesz bazę i masz super image kazał ci ten wpis zrobić.

jesteś SUPER. masz +1 do kontaktów z przydupasami, to pewne.

--- Quote ---Przykro mi, ale pozbawiliśmy cię wszelakich praw, wybacz
--- End quote ---

mogę mieć kilka pytań?
- kto to jest: "MY"
- jakich PRAW mnie pozbawiliście?
- czy mozecie, bym naprawdę olał tą żałosną grę, sprawić, by Void miał moją bazę?

jodwig:

--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 10:50:26 pm ---Myślę, że twoi koledzy, którym fundujesz bazę i masz super image kazał ci ten wpis zrobić.

jesteś SUPER. masz +1 do kontaktów z przydupasami, to pewne.

--- End quote ---

Wichura gets owned? :D

Xoen, wiem gdzie Wichura ma bazę, to on pewnie ma twoją krowę, idziemy ją odbić póki nie jest za późno?

Proszę zgódź się! Naprawdę chcę ci pomóc!

Wichura:

--- Quote from: jodwig on January 08, 2010, 10:51:24 pm ---Wichura gets owned? :D

Xoen, wiem gdzie Wichura ma bazę, to on pewnie ma twoją krowę, idziemy ją odbić póki nie jest za późno?

--- End quote ---
Mam dwa 10 mm Pistole i trzystu spartan, uzbrojonych w dzidy i kastety. Możecie nam nafikać!

xeon - tak, koledzy mi kazali. Dorośnij.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version