Other > Junktown
polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.
xoen:
--- Quote from: jodwig on January 08, 2010, 10:51:24 pm ---Wichura gets owned? :D
Xoen, wiem gdzie Wichura ma bazę, to on pewnie ma twoją krowę, idziemy ją odbić póki nie jest za późno?
--- End quote ---
zarazzz, czyżbyś był przypadkiem kulegen Wichury, któy jako twardziel pisał na KAZDYM forum o fo w Polsce, ale nie był w stanie MI, jako właściciela bazy, który go przyjął, powiedzieć, iż odchodzi?
upd:
--- Quote ---xeon - tak, koledzy mi kazali. Dorośnij.
--- End quote ---
mówisz mi dorośnij, może powiesz na forum, jak wygladała TWOJA ucieczka z bazy, stać cię na zwyczajny kontak nie było?
Proszę cie, stary, wiem, ze w realy jak sądzę, jesteś , ok ,ale tu, w fo jesteś SMIESZNY, stary.
Red Dot:
I'm back ;D Proszę nie robić ot i spamować - skupmy się na temacie bez osobistych wycieczek. GDZIE JEST KROWA?
Swoorr:
Xoen wypierdalaj i nie płacz więcej. Niech jakiś mod zamknie ten temat bo tu się zrobił jakiś www.żal.pl
jodwig:
--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 10:53:27 pm ---zarazzz, czyżbyś był przypadkiem kulegen Wichury, któy jako twardziel pisał na KAZDYM forum o fo w Polsce, ale nie był w stanie MI, jako właściciela bazy, który go przyjął, powiedzieć, iż odchodzi?
--- End quote ---
Kulegen? nie nie jestem, to co? Pomóc ci odbić krowę?
Red Dot:
Myślę że szkoda to kasować ponieważ poza dużą ilością flame jest tu duża ilość humoru ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version