Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (21/105) > >>

Lipskii:

Odpowiedz na moje PM do niego co za konstruktywna rozmowa.

Ja -To ty kolego nie rozumiesz nie chce się kłócić trochę wyluzuj i nic więcej a jak byś chciał wiedzieć dziecko nie jestem. Nie rozmawiam już z tobą nie będzie to prowadzić i tak do konstruktywnej rozmowy na poziomie.

Pozdrawiam

Andreij

On - wypierdalaj.

baaelSiljan:
I wy chcieliście się z Rosjanami prać? W połowie drogi byście się wyrżnęli, poobrażali, pokłócili, popłakali i olali sprawę. Dziwne, że was jeszcze taki wątek nie znudził, ale trochę przykre jest to czytać...

xoen:
ile czasu minęło i mamy rekord w topicu......

czy to nie dowód na to, że i forum, i userzy, i ta gra to FAIL?
bo NIKT mi nie odpowiedział na pytanie: gdzie moja krowa.

Do świeżaków - cwaniak jesteś i masz kulegen, graj, jesteś graczem z lat 90tych, UNIKAJ, moja rada.
Do starców - nie ma czgo szukać w tej daremnej produkcji, cenicie czas, unikajcie tej gry, niech te tysiące rosjan przez 14tym rokiem zycia Wam je zbetatestuje, może kiedyś to będzie gra warta świeczki, ale na 100% to na dziś jest Tibia, toczka w toczkę.
Tibia.

TommyTheGun:
Już odpowiadam:

Przyjdź do NCR z walizka z 40 tysiacami w kapslach to odzyskasz swoja ukochana krowe.

xoen:

--- Quote from: TommyTheGun on January 08, 2010, 10:43:10 pm ---Już odpowiadam:

Przyjdź do NCR z walizka z 40 tysiacami w kapslach to odzyskasz swoja ukochana krowe.

--- End quote ---

Tommy, miły obrazek ,dzięki za czas spędzony na zrobienie tegoż;
szkoda, że mimo, iż poprawka SKRYPTU do gry zajmuje tyle samo, to te gnoje walą mi bzdery na pm i w innych topicach bruździć.

o to tu chodzi. zaraz jestem w NCR i będę zły(gdyż od dwóch godzin NIE mogę wejśc do gry(ulga...prawie))..to interesujące, dałem post brzydki i nagle nie mogę w grę wejśc, a MAM chyba prawo oddać BAZĘ zanim się skasuję, CZYŻ kurwa, nie?
dzieci?

upd: przykro mi, musicie dać DOTACJE, bo serw cosik nie ten teges....
to jest typowe dla amatorskich kradzieży silników(w tym przypadku Fallout, pamiętacie taką grę?) i syndromu piątku..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version