Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (20/105) > >>

Wichura:

--- Quote from: zubrowka on January 08, 2010, 09:57:44 pm ---nie wiem co do mnie masz, bo ja do ciebie nic, troche szacunku na poczatek by sie przydalo bo to nie jest budka z piwem. darowizny to darowizny, co sie stalo to sie nie odstanie, ale jak widac serwer najzwyczajniej w swiecie LAGUJE przy wiekszej ilosci graczy, to jest fakt, jak nie potrafisz sie z tym pogodzic, to tylko i wylacznie twoj problem :)

--- End quote ---
Zaprawdę powiadam, dopatrujesz się drzazgi w oku bliźniego, a nie widzisz kutasa w ustach swoich.

Serwer laguje jak diabli, od godziny nie mogę się połączyć. I nie mów o szacunku, bo brzmisz jak złodziej głoszący o szkodliwości kradzieży.

TommyTheGun:

--- Quote from: Wichura on January 08, 2010, 09:59:28 pm ---Zaprawdę powiadam, dopatrujesz się drzazgi w oku bliźniego, a nie widzisz kutasa w ustach swoich.

Serwer laguje jak diabli, od godziny nie mogę się połączyć. I nie mów o szacunku, bo brzmisz jak złodziej głoszący o szkodliwości kradzieży.

--- End quote ---

*Krytycznie pada na ziemię oraz krytycznie zwija się w konwulsjach*

maszrum:
bardzo ciekawy topic, dzieki

Florek:

--- Quote from: Wichura on January 08, 2010, 09:59:28 pm ---Zaprawdę powiadam, dopatrujesz się drzazgi w oku bliźniego, a nie widzisz kutasa w ustach swoich.

--- End quote ---
Sorry za offtop, ale autentycznie nie wyrobiłem. xD Nie ma co! xD

Lena:
Ja wiem czyja to wina! Ale nie powiem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version