Other > Zaginione holotaśmy
Rozwiązanie problemu setek altów.
Tomowolf:
TLA jest fajne tylko nie znam ruskiego a wy się kłucicie ile kto ma altów (serdecznie mnie to pier****) Po prostu każdy z nas miał ma lub będzie miał alty to jest nieuniknione jak 2012 (czyli powstanie nowego serweru z plików SDK który rozwali inne :P) A pozatym niewiem czemu się kłócicie - ja np. używam alta do robienia ammo i do robienia panerzry (2lvl bg 2rmorer w jednym) i mam spokoj ia druga postacia chodze na jeta a 3 expie (BG pvp) a 4 gram normalnie proste?. Chyba normalne że jak ci się twoja postać znudzi to robisz sobię nową (ale na starych czasami wchodzisz z celów zapomogai ammo/broni/pancerza) i to wszystko sie nazywa Altowaniem?
Dobra ja już kończe moją dyskusję tutaj a wy się dalej kłuccie w punktach 123
Nice_Boat:
--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 05:56:35 pm ---blablabla
--- End quote ---
Zieff. Nie pasi? Zmień server. Mi pasi, dobrze się tu czuję i nawet się urządziłem. A 5 altów? Wybacz, jak się umie to się wciąga nosem, bo nie o alty chodzi.
KerUr:
--- Quote from: Nice_Boat on June 08, 2010, 06:12:04 pm ---Zieff. Nie pasi? Zmień server. Mi pasi, dobrze się tu czuję i nawet się urządziłem. A 5 altów? Wybacz, jak się umie to się wciąga nosem, bo nie o alty chodzi.
--- End quote ---
Nie płacz !!!
A teraz na temat
Czemu ludzie ronią alty ?
- aby móc craftowac wszystko
- dla różnych form zabawy - złodziejstwo , samobójcy . testy rożnych możliwości
- aby byc uberduper PvPowcem
- itd
Co jest głównym czynnikiem promującym alty ?
Ograniczona ilośc skillpointów.
Co z tym można zrobić ?
- dodać jeszcze 1 main skill przy tworzeniu postaci
- zwiększyć przypływ skillpointów za INT
- przesunąć progi mnożników skillpointów (o co chodzi ? po przekroczeniu np. 102% otagowanego skilla juz nie dostajesz za 1 skillpoin 2óch tylko przelicznik zostaje zmieniony na 1:1 a im dalej tym schodzi coraz to w dół)
To juz moje druga propozycja - niektórzy nawet 1 nie dali ale w temacie mają chyba z 10 postów i to bynajmniej nic nie wnoszących
Wiecie jaki zakres ma fastrelog ? 120 czy 180 sekund ?
Tak wiem ze skończy sie na biciu piany przez ....
Wichura:
--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 08:13:12 pm ---To juz moje druga propozycja - niektórzy nawet 1 nie dali ale w temacie mają chyba z 10 postów i to bynajmniej nic nie wnoszących
Wiecie jaki zakres ma fastrelog ? 120 czy 180 sekund ?
--- End quote ---
Nie sraj żarem, bo sam pieprzysz od rzeczy w połowie swoich postów i jeszcze śmiesz pouczać innych.
Fast relog bez cudowania z partycjami to obecnie 3 minuty - tyle trzeba, by poprzednia postać się wylogowała.
Plan jest niezły, mein Bübchen - zablokować przyrost HPków i wybieranie perków po 21 levelu, a zostawić levelowanie i skill pointsy. Tyle że było to po wielokroć omawiane i jakoś entuzjazmu devów nie wywołało, w dodatku zaraz odezwali się kretyni od "it will be abuse!" i po zabawie.
KerUr:
--- Quote from: Wichura on June 08, 2010, 08:57:44 pm ---Nie sraj żarem, bo sam pieprzysz od rzeczy w połowie swoich postów i jeszcze śmiesz pouczać innych.
Fast relog bez cudowania z partycjami to obecnie 3 minuty - tyle trzeba, by poprzednia postać się wylogowała.
Plan jest niezły, mein Bübchen - zablokować przyrost HPków i wybieranie perków po 21 levelu, a zostawić levelowanie i skill pointsy. Tyle że było to po wielokroć omawiane i jakoś entuzjazmu devów nie wywołało, w dodatku zaraz odezwali się kretyni od "it will be abuse!" i po zabawie.
--- End quote ---
chciałbym srac żarem !!!!!
czyli obecnie fastrelog polega na wylogowaniu postaci z serwa bo tyle to trwa - wiec niech zwieksza czas wylogowywania postaci i zlikwidują to niby sztuczne ograniczeni 10 min, to nie bedzie fastreloga chyba
Ich bin nicht dein Bübchen Pedal - ale po co niech zrobią tylko którąś z tych zmian co podałem - wszystko po staremu ale z wiekszą ilością SP
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version