Other > Zaginione holotaśmy
Rozwiązanie problemu setek altów.
vilaz:
Temat poruszany setki razy, ale chyba ani razu nie widziałem takowego pomysłu.
A co jeśliby zgodzić się na alty, ale po prostu postarać się o lepszą kontrolę nad nimi. Dla przykładu aby zagrać w FOnline trzeba założyć konto, a na tym koncie można będzie robić postaci. Tak więc mamy konto o nazwie Johnny a na nim parę postaci 1. Zenon 2. Brunhilda itp. Jeżeli ktoś w wesoły sposób będzie przeskakiwać z postaci na postać, będzie to bardzo łatwo rejestrowane. Tymczasem przeskoki z konta na konto będą niemożliwe lub bardzo ograniczone.
To tylko taka wolna myśl. Opieprzajcie mnie do woli :] jeżeli już było to spacyfikujcie. Proponuję tutaj, ponieważ głupio mi pisać na ogólnym z taką bzdurą ^^.
Kolorki bo lubię :>
vagabond:
to ludzie będą zakładali po kilka kont
pomysł dobry, bo umożliwiałby zmianę hasła, ale nie wierze by pomógł w rozwiązaniu problemu altów
Florek:
--- Quote from: vagabond on June 07, 2010, 11:34:28 pm ---to ludzie będą zakładali po kilka kont
pomysł dobry, bo umożliwiałby zmianę hasła, ale nie wierze by pomógł w rozwiązaniu problemu altów
--- End quote ---
Precie zmiana hasła to żaden problem: changepassword haslostare haslonowe
Igliczka:
skoro zlikwidowali opcje typu co partycja to dzialajacy alt to wystarczy zwalczyc fast relogi dla uzytkownikow i plusow neostrad etc. o ile to w ogule mozliwe po przyznam szczerze ze niewiem, ale jesli tak to dac relog time 2 godzinki i nara
ISn2:
Tak, tak wspaniala mysl! GENIALNE, GIENIUSZ ABSOLUTNY!
--- Quote from: vilaz on June 07, 2010, 10:28:54 pm ---Tymczasem przeskoki z konta na konto będą niemożliwe lub bardzo ograniczone.
--- End quote ---
Doprawdy? Swoja racje w 'zabezpieczeniu' FO juz wyrazilem w innym temacie, wiec poza ironia nie stac mnie na nic wiecej. Przeraza mnie jednak fakt ze zamiast wprowadzic proste zabezpieczenia to pieprza sie z FOV...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version