Other > Zaginione holotaśmy
Rozwiązanie problemu setek altów.
Wichura:
--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 04:50:33 pm ---8. temat jest o ograniczeniu altów a co za tym idzie ich użytkowników
--- End quote ---
Najpierw piszesz, żeby ograniczyć, potem, że nie da się, a potem, że sam masz kilka altów. To jak to w końcu jest? Jakieś tajemnicze Głosy podpowiadają ci, co masz pisać?
--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 04:50:33 pm ---A teraz moje pytanie :
Czytasz posty do konca czy tylko do 1 słowa ?
--- End quote ---
W jaki sposób chcesz ograniczyć PvP w tej grze?
Wiem, że temat nie do końca o tym, ale jak już zaczęliśmy to nie mnóżmy bytów nad potrzebę i odpowiedz w tym.
KerUr:
--- Quote from: Nice_Boat on June 08, 2010, 05:15:49 pm ---1. No nie wiem, dwie bazy to podejrzana sprawa. Powinna to chyba zbadać specjalna komisja?
2. Uh-oh. To prawie tyle ile większość ludzi ma. Ba, to dokładnie tyle ile trzeba żeby zasilić 1-2 powerbuildy. Ale wytłumacz mi jedną rzecz - czemu niby mam kasować postacie do których czuję pewien sentyment? To trochę syndrom chomika z mojej strony, wiem - ale nie zaburza ekonomii gry w żaden sposób. Nie zmienia to też faktu że na takiej ilości na osobę większość gangów "operuje". Ale w sumie po co ja ci to mówię, skoro realia znasz od strony wylotu lufy miniguna? Wiesz w ogóle ile trzeba poświęcić czasu żeby obsłużyć produkcję z np. 4 altów a potem walczyć dwoma/starcie? Nie? To po co zabierasz głos. Prawda jest taka że w FOnline nie ogranicza cię altowanie, relogi itp - tylko czas jaki trzeba wyłożyć na wyprodukowanie określonej ilości rzeczy. Ten czas jest dość wysoki, więc problem altowania jest w rzeczywistości czysto teoretyczny. Fakt, ktoś może chcieć grać 24/7, ale życie go po max. roku zweryfikuje ;D
3. To nie ja chcę stawiać 2238 na głowie.
--- End quote ---
ad. 1 może komisja powodziowa ?
ad. 2 1-2 powerbuild + 3 alty to w sumie 4-5 altów ? matematyka nie boli. a gdybyś miał tylko 3 sloty na postacie to bys był ograniczonym chomikiem ? mi obecny system craftu w zupełności wystarcza 20 min gateru czy 102 craftu jest ok . wam to przeszkadza ?
ad. 3 to nie ja zacząłem ten temat , co ma cztanie postów do konca ze zmianami w grze ? przemyśl zanim napiszesz.
Tomowolf:
OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG koniec z tym tematem wy tylko piszecie posty ale sorki KerUr ale już ostro offtopujecie obydwoje .
Nice_Boat:
--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 05:32:45 pm ---ad. 1 może komisja powodziowa ?
--- End quote ---
Ironia - trudne słowo.
--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 05:32:45 pm ---ad. 2 1-2 powerbuild + 3 alty to w sumie 4-5 altów ? matematyka nie boli. a gdybyś miał tylko 3 sloty na postacie to bys był ograniczonym chomikiem ? mi obecny system craftu w zupełności wystarcza 20 min gateru czy 102 craftu jest ok . wam to przeszkadza ?
--- End quote ---
Aktualnie używam 2 powerbuildów i jednego craftera. Inni mają podobnie. 2+1 = 3, nie? Przeszkadza mi wizja kasowania starych postaci bo ktoś sobie wymyślił że to coś zmieni, mimo tego że nie ma nic do rzeczy. Więc pewnie jebałbym system żeby nie skasować. Nie dlatego że nimi gram, tylko dlatego że je lubię. A po co sobie nawzajem życie utrudniać?
--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 05:32:45 pm ---ad. 3 to nie ja zacząłem ten temat , co ma cztanie postów do konca ze zmianami w grze ? przemyśl zanim napiszesz.
--- End quote ---
Oj przepraszam, było trochę ad-personam. Nie zmienia to faktu że każdy na tym boardzie wie czego chcesz i że 2238 ci w obecnym kształcie nie pasi... więc poważnie, to żaden przytyk - może spróbujesz TLA?
KerUr:
--- Quote from: Nice_Boat on June 08, 2010, 05:41:31 pm ---Ironia - trudne słowo.
Aktualnie używam 2 powerbuildów i jednego craftera. Inni mają podobnie. 2+1 = 3, nie? Przeszkadza mi wizja kasowania starych postaci bo ktoś sobie wymyślił że to coś zmieni, mimo tego że nie ma nic do rzeczy. Więc pewnie jebałbym system żeby nie skasować. Nie dlatego że nimi gram, tylko dlatego że je lubię. A po co sobie nawzajem życie utrudniać?
Oj przepraszam, było trochę ad-personam. Nie zmienia to faktu że każdy na tym boardzie wie czego chcesz i że 2238 ci w obecnym kształcie nie pasi... więc poważnie, to żaden przytyk - może spróbujesz TLA?
--- End quote ---
1. no powiedz trudne ?
2. Ty masz 3 inni maja 5 lub 8. Jebła byś ? to wy jebiecie czy my was ?
3. przeczytaj mój ad. 2 tam jest na samym końcu napisane jaki mam stosunek do obcej wersji - przepraszam ze cie zmuszam do czytania wszystkiego do końca no tak to męczy . może nie ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version