Other > Zaginione holotaśmy

Rozwiązanie problemu setek altów.

<< < (9/45) > >>

Tomowolf:
OMG ile razy tu trzeba mówić ale: ta gra to PVP RP go home. tylko tyle konieć omg wam się nudzi. Jak się wam nudzi to dajcie mi 100 ammo 22c za każd post.

KerUr:

--- Quote from: Kilgore on June 08, 2010, 04:39:12 pm ---A kim ty kurwa jesteś, żeby oceniać, po co był FOnline robiony, czyje odpowiedzi są prawidłowe i czy temat jest do zamknięcia. Wyjdź ze swojej jaskini, poszukaj swojej zaginionej krowy i ... zaraz zaraz, czekaj, udało ci się w końcu kupić jakąś bazę? Bo słyszałem że z tym masz pewne problemy hehe..
On by wszystko ograniczał, a najchętniej te rzeczy, wobec których jest BEZRADNY. Jakie to słodkie, nie? Tak czy siak najbardziej mnie rozwalil fragment o "PKujacych dzieciakach robiacych ammo z x altow" ... Biedny KerUr, ciągle dzieciaki go zabijają :)

--- End quote ---

Ok juz ci odpowiadam
1. Ładna łódka tak powiedział !!!
2. tamat chciał zamknac juz Tomywolf
3. mam baze jaskinie
4. mam w niej krowe
5. jest bzaz traperów kupiona miedzy navaro a redding
6. ja nie zaczołem tego tematu ,
7.  nawet 1 słowem nie napisąłem ze minie ktos tam z czegoś objechał w  tym teamcie
8. temat jest o ograniczeniu altów a co za tym idzie ich użytkowników
9. słodki jest lizak który to wygrał Wichura 
10. dzieciaki mnie nie zabijaja, ja przeważnie moim kradziejm im obrabiam dupe z mineraów HQ itd

A teraz moje pytanie :
Czytasz posty do konca czy tylko do 1 słowa ?

Nice_Boat:

--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 04:50:33 pm ---1. Ładna łódka tak powiedział !!!

--- End quote ---
Ten mem jest nieprzetłumaczalny.

--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 04:50:33 pm ---3. mam baze jaskinie
5. jest bzaz traperów kupiona miedzy navaro a redding

--- End quote ---
Altujesz. Japończyk w takiej sytuacji popełniłby seppuku.

KerUr:

--- Quote from: Nice_Boat on June 08, 2010, 04:54:34 pm ---Ten mem jest nieprzetłumaczalny.
Altujesz. Japończyk w takiej sytuacji popełniłby seppuku.

--- End quote ---

1.kumpel z reala to alt ?  fixujecie juz chyba panowie i panie
2. wielokrotnie zaznaczałem ze 2-3 alty to nie przesada
3. z tego co tu widze nikt nie czyta postów do konca - BRAWO rzetelna rozmowa

Nice_Boat:

--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 05:12:55 pm ---1.kumpel z reala to alt ?  fixujecie juz chyba panowie i panie
2. wielokrotnie zaznaczałem ze 2-3 alty to nie przesada
3. z tego co tu widze nikt nie czyta postów do konca - BRAWO rzetelna rozmowa

--- End quote ---

1. No nie wiem, dwie bazy to podejrzana sprawa. Powinna to chyba zbadać specjalna komisja?
2. Uh-oh. To prawie tyle ile większość ludzi ma. Ba, to dokładnie tyle ile trzeba żeby zasilić 1-2 powerbuildy. Ale wytłumacz mi jedną rzecz - czemu niby mam kasować postacie do których czuję pewien sentyment? To trochę syndrom chomika z mojej strony, wiem - ale nie zaburza ekonomii gry w żaden sposób. Nie zmienia to też faktu że na takiej ilości na osobę większość gangów "operuje". Ale w sumie po co ja ci to mówię, skoro realia znasz od strony wylotu lufy miniguna? Wiesz w ogóle ile trzeba poświęcić czasu żeby obsłużyć produkcję z np. 4 altów a potem walczyć dwoma/starcie? Nie? To po co zabierasz głos. Prawda jest taka że w FOnline nie ogranicza cię altowanie, relogi itp - tylko czas jaki trzeba wyłożyć na wyprodukowanie określonej ilości rzeczy. Ten czas jest dość wysoki, więc problem altowania jest w rzeczywistości czysto teoretyczny. Fakt, ktoś może chcieć grać 24/7, ale życie go po max. roku zweryfikuje ;D
3. To nie ja chcę stawiać 2238 na głowie.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version