Other > Zaginione holotaśmy

Rozwiązanie problemu setek altów.

<< < (33/45) > >>

Yanglegend:

--- Quote ---bliżej mu do strategii niż szybkich łapek i bystrego oka
--- End quote ---

Jak w każdej możliwe grze gdzie walka jest masywniejsza niż 1v1 występuje jakiś tam aspekt taktyki i zgrania drużyny.
Nie ma się co nad tym specjalnie spuszczać.

Co nie zmienia faktu, że pod względem manualnym/skillowym pvp jest banalne nawet dla ruchowych retardów. Z faktami nie ma co walczyć.

--- Quote ---Od razu widać, że nie masz bladego pojęcia o pvp w FOnline.
--- End quote ---
Dobry argument, twój najlepszy imo. ;]
Jak się nie ma nic konkretnego do powiedzenia to się atakuje rozmówcę, a nie jego opinie, tezy.

manero:
Doskonale wiem kim jesteś w grze i wiem, że pojęcia tego jesteś pozbawiony. Poza tym zdaje sobie również sprawę z Twojej zajadłości w forumowych przepychankach(albo trollowaniu, jak kto woli) także nie licz, że wciągniesz mnie w jakąś "dyskusję".

Yanglegend:

--- Quote from: manero on June 12, 2010, 12:11:31 am ---Doskonale wiem kim jesteś w grze i wiem, że pojęcia tego jesteś pozbawiony. Poza tym zdaje sobie również sprawę z Twojej zajadłości w forumowych przepychankach(albo trollowaniu, jak kto woli) także nie mam żadnych argumentów.

--- End quote ---

fixed

--- Quote ---Doskonale wiem kim jesteś w grze i wiem, że pojęcia tego jesteś pozbawiony.
--- End quote ---
Ja mam miasto, a Ty masz pojęcie o pvp... teoretycznie.

Nice_Boat:

--- Quote from: Yanglegend on June 11, 2010, 11:18:51 pm ---Ehe tak jakby nie było mmorpg'ów, w których posiadanie alta jest zabronione, a zasada ta egzekwowana.

--- End quote ---
Ale tutaj nie jest zabronione. W czym problem? Nie wolno tylko robić fast relogów - i gdyby postać timeoutowała po 10 minutach zamiast 3 to by było banalne do egzekwowania.

--- Quote from: Yanglegend on June 11, 2010, 11:18:51 pm ---Takim śmiesznym argumentem to można zamknąć każdą dyskusję, zostawmy dual-log'i w spokoju, bo się nie da tego rozwiązać w żaden sposób.
NIE DA się i chuj, bo wichura tak powiedział. Po prostu boisz się o swoje dupsko i zamiast uciąć proceder altowania crafterów wolisz wymyślać coś dzięki czemu Ty i tobie podobni (oszuści) będą mogli grać jedną postacią (nie łamiąc zasad).

--- End quote ---
Przecież Wichura jest jedną z nielicznych osób które wcale nie altują.

--- Quote from: Yanglegend on June 11, 2010, 11:18:51 pm ---Nie tędy droga, co dalej - jak zacznie się problem botowania na większą skalę to się wprowadzi wbudowanego w Fo bota?

--- End quote ---
Było. Ba, bot wbudowany w FO został wprowadzony - nazywa się slave i kopie za ciebie. Podobnie jest z kumulatywnymi cooldownami na gathering. Po prostu do devteamu chyba dociera że grind to nie jest serce tej gry.

--- Quote from: Yanglegend on June 11, 2010, 11:18:51 pm ---Klimat to to wszystko razem i rozróby i crafting na wszystko jest miejsce.

--- End quote ---
I fajnie by było móc wybrać sposób w jaki zdobywa się sprzęt... zwłaszcza amunicję, bo tej akurat potrzebuje absolutnie każdy i chyba nie ma na serverze kogoś kto z czystym sumieniem może powiedzieć że ma za dużo 5mm albo MFC.

--- Quote from: Yanglegend on June 11, 2010, 11:18:51 pm ---Nie tylko, co nie zmienia faktu, że nawet retard z beznadziejną koordynacją ruchową może być genialny w PvP w FO, bo za prawdę kliknięcie na przeciwnika z burstem lub niesamowite 2! kliki wprzypadku snajpienia nie czynią z tego rozgrywki skillowej i to miałem na myśli.
Nie zmienicie też dlatego, że Q czy UT jest kilkanaście razy szybsze od Fo i mało kto z "wymiataczy pvp" miałby tam cokolwiek do powiedzenia.

--- End quote ---
No to cię zaskoczę bo bardzo wielu prawdziwych "wymiataczy pvp" grało wcześniej w Q3 albo StarCrafta - i zaręczam że część miała tam sporo do powiedzenia. Nie żeby kosili, ale dawali radę grać na przynajmniej kompetentnym poziomie. Bo prawda jest taka że FO wymaga momentami sporego refleksu i przede wszystkim taktycznego myślenia - czyli rzeczy które te niby "szybsze" gry świetnie wyrabiają na pewnym poziomie.

ISn2:
Ja tylko chialem dodac do Waszej paplaniny ze wlasnie jem zimne truskawki z cukrem...

Dziekuje!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version