Other > Zaginione holotaśmy

Rozwiązanie problemu setek altów.

<< < (25/45) > >>

Elmehdi:

--- Quote from: Nice_Boat on June 11, 2010, 08:26:47 am ---E tam.

--- End quote ---

W ogóle to dyskusja w zasadzie przeniosła się tu.

Nice_Boat:

--- Quote from: Elmehdi on June 11, 2010, 08:28:52 am ---W ogóle to dyskusja w zasadzie przeniosła się tu.

--- End quote ---

Nie chce mi się nawet na tamto odpisywać.

Bartosz:
Fajny slow chat pod koniec sobie urządziliście. Ale zamykam, bo niebezpiecznie się robi. A monsieur KerUr....zostanie wysłany na tymaczsowe wakacje :)

//Edit: ok, ok. odblokowany:)

Tomowolf:
Hmm alty jako do kraftowania nie są złe - to te alty do bicia są buuuu - można przez to się nieźle wkoorfić - dzisiaj we 2 w lsw bilismy kolesi pk w kopalni bh  i nagle patrzymy tu koles podobny nick i podlatuje na psycho nas miaszczy - (narkotyki som buue ale po to som żeby je używać).
Wniosek: Narkotyki buueee alty bojowe buueee

Elmehdi:

--- Quote from: scypior on June 11, 2010, 09:18:03 am ---//Edit: ok, ok. odblokowany:)

--- End quote ---

Dzięki.

--- Quote from: Nice_Boat on June 11, 2010, 08:34:09 am ---Nie chce mi się nawet na tamto odpisywać.

--- End quote ---

Nice_Boat, wydaje mi się, że trochę straciłeś wątek. Otóż proponuję przeczytać jekieś 3-4 ostatnie strony tego tematu bo trochę o czym innym była mowa.

--- Quote from: Tomowolf on June 11, 2010, 09:55:42 am ---Hmm alty jako do kraftowania nie są złe - to te alty do bicia są buuuu - można przez to się nieźle wkoorfić - dzisiaj we 2 w lsw bilismy kolesi pk w kopalni bh  i nagle patrzymy tu koles podobny nick i podlatuje na psycho nas miaszczy - (narkotyki som buue ale po to som żeby je używać).
Wniosek: Narkotyki buueee alty bojowe buueee

--- End quote ---

Alty do kraftowania same w sobie również nie są be, za to konieczność ich stosowania owszem.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version