Other > Zaginione holotaśmy

Rozwiązanie problemu setek altów.

<< < (24/45) > >>

Nice_Boat:

--- Quote from: Elmehdi on June 11, 2010, 08:09:15 am ---Fonline to w tej chwili w 90% PvP. Normalną grą na 2238 jest więc uczestnictwo w PvP. Aby to sobie umożliwić..

Ja potrzebuje dwóch - SG i armorer, ponieważ gram niezależnie i ginę często ;).

Grałoby mi się wygodniej gdybym ich nie potrzebował i myślę, że Tobie również.

--- End quote ---

A ja potrzebuję jednego - BG. Resztę mi moje murzyńce zrobią. Właśnie dlatego o ile mi zlikwidowanie altowania nie robi, bo i tak 99% mojego logowania się to BG, o tyle graczom solo zrobi krzywdę. I przepaść gang-solo stanie się większa. Mam tłumaczyć dalej?

Elmehdi:

--- Quote from: Nice_Boat on June 11, 2010, 08:11:51 am ---A ja potrzebuję jednego - BG. Resztę mi moje murzyńce zrobią. Właśnie dlatego o ile mi zlikwidowanie altowania nie robi, bo i tak 99% mojego logowania się to BG, o tyle graczom solo zrobi krzywdę. I przepaść gang-solo stanie się większa. Mam tłumaczyć dalej?

--- End quote ---

Brak potrzeby tworzenia altów krzywdy nikomu nie zrobi. Skorzystaliby na tym wszyscy, chociaż masz rację - Ty bardziej ode mnie.

Nice_Boat:

--- Quote from: Elmehdi on June 11, 2010, 08:15:22 am ---Brak potrzeby tworzenia altów krzywdy nikomu nie zrobi. Skorzystaliby na tym wszyscy, chociaż masz rację - Ty bardziej ode mnie.

--- End quote ---

Ale wyjaśnij mi czemu alty są złe. Bo wiesz, to taki trochę aksjomat na tym forum, a nie słyszałem jeszcze ani jednego racjonalnego argumentu "za".

Elmehdi:

--- Quote from: Nice_Boat on June 11, 2010, 08:19:36 am ---Ale wyjaśnij mi czemu alty są złe. Bo wiesz, to taki trochę aksjomat na tym forum, a nie słyszałem jeszcze ani jednego racjonalnego argumentu "za".

--- End quote ---

--- Quote from: Elmehdi on June 11, 2010, 07:56:09 am ---Nie ma nic złego w tym, że ktoś ma więcej postaci niż 1. Problemem jest kiedy staje się to konieczne do normalnej gry.

--- End quote ---

EDIT: Jest to po prostu niewygodne i nieeleganckie.

Nice_Boat:

--- Quote from: Elmehdi on June 11, 2010, 08:21:24 am ---EDIT: Jest to po prostu niewygodne i nieeleganckie.

--- End quote ---

E tam.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version