Other > Zaginione holotaśmy

Rozwiązanie problemu setek altów.

<< < (23/45) > >>

Elmehdi:

--- Quote from: Nice_Boat on June 11, 2010, 07:40:10 am ---Naprawdę są ludzie którzy myślą że solo się będzie łatwiej grało bez altowania?  ;D

--- End quote ---

Właśnie kombinujemy jak to zrobić, żeby tak było.

Nice_Boat:

--- Quote from: Elmehdi on June 11, 2010, 07:45:22 am ---Właśnie kombinujemy jak to zrobić, żeby tak było.

--- End quote ---

Ale po co? I co tu kombinować? Tak już wyszło że w tej grze jedna postać wszystkiego nie ogarnie i tyle. Jak ktoś ma czas robić więcej postaci - jego chwała. Moim zdaniem dorabianie do tego większej filozofii to jakaś porażka.

Elmehdi:

--- Quote from: Nice_Boat on June 11, 2010, 07:50:13 am ---Ale po co? I co tu kombinować? Tak już wyszło że w tej grze jedna postać wszystkiego nie ogarnie i tyle. Jak ktoś ma czas robić więcej postaci - jego chwała. Moim zdaniem dorabianie do tego większej filozofii to jakaś porażka.

--- End quote ---

Nie ma nic złego w tym, że ktoś ma więcej postaci niż 1. Problemem jest kiedy staje się to konieczne do normalnej gry.

Nice_Boat:

--- Quote from: Elmehdi on June 11, 2010, 07:56:09 am ---Nie ma nic złego w tym, że ktoś ma więcej postaci niż 1. Problemem jest kiedy staje się to konieczne do normalnej gry.

--- End quote ---

Zdefiniuj normalną grę. Bo coś mi się zdaje że grać można jedną, a ludzie altują bo chcą być do przodu w "wyścigu zbrojeń".

Elmehdi:

--- Quote from: Nice_Boat on June 11, 2010, 08:01:46 am ---Zdefiniuj normalną grę. Bo coś mi się zdaje że grać można jedną, a ludzie altują bo chcą być do przodu w "wyścigu zbrojeń".

--- End quote ---

Fonline to w tej chwili w 90% PvP. Normalną grą na 2238 jest więc uczestnictwo w PvP. Aby to sobie umożliwić..

--- Quote from: Nice_Boat on June 11, 2010, 07:40:10 am ---Potrzebujesz jednego alta. Całą resztę robisz dla wygody.

--- End quote ---

Ja potrzebuje dwóch - SG i armorer, ponieważ gram niezależnie i ginę często ;).

Grałoby mi się wygodniej gdybym ich nie potrzebował i myślę, że Tobie również.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version