Other > Zaginione holotaśmy

Rozwiązanie problemu setek altów.

<< < (22/45) > >>

KerUr:

--- Quote from: Elmehdi on June 11, 2010, 12:25:02 am ---Ja też mam świetne zajęcie ostatnio - uwielbiam kręcić się po Broken Hills i zabijać ludzi wychodzących z kopalni ;) - rewelacyjna zabawa. Polecam.

--- End quote ---

Według Wichury możesz sobie poeRPeGowac swoim crafterem !!! miej zabawy

Yanglegend:

--- Quote ---Według Wichury możesz sobie poeRPeGowac swoim crafterem !!! miej zabawy
--- End quote ---
Masz kompleks wichury - rozumiemy, ale skończ, bo jesteś smutny.

PS. Jeżeli chodzi o flejm - robisz to źle.

Elmehdi:

--- Quote from: Yanglegend on June 10, 2010, 11:53:37 pm ---Solo to nie znaczy, że nie wchodzi się w interakcje z innymi tylko, że nie gramy w zorganizowanej grupie. Obecnie i tak można być w dużym stopniu samowystarczalnym jedną postacią, ale bez przesady nie dobijajmy i tak już ledwo dyszącego handlu. To, że niektórzy nie mają życia i mają czas na wygrindowanie 4-5 postaci od wszystkiego nie znaczy, iż każdy musi tak grać.
Inni natomiast mogą się przecież dogadać, nie brakuje crafterów grających solo - ja zamiast marnować życie na 2 alty do kopania wole po prostu kupić sobie od czasu do czasu hurtową ilość uzbrojenia.
Dziwi mnie, że to takie niepopularne.

--- End quote ---

Potrzebujesz altów żeby uczestniczyć w PvP i o to się rozchodzi.

Yanglegend:
Alty to tylko jedna z dróg do pozyskania uzbrojenia do PvP mój młody padawanie.

Nice_Boat:

--- Quote from: Elmehdi on June 11, 2010, 01:01:50 am ---Potrzebujesz altów żeby uczestniczyć w PvP i o to się rozchodzi.

--- End quote ---

Nie. Potrzebujesz jednego alta. Całą resztę robisz dla wygody.

... poważnie, czemu ten wątek jeszcze żyje? Przecież to w 99,9% pierdolenie. Naprawdę są ludzie którzy myślą że solo się będzie łatwiej grało bez altowania?  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version