Sneak na twoim skillu wogóle nic nie daje , więc daj sobie siana 
Ok, dobrze widzieć, dzięki Dark Angel.
I małe pytanko o biggunerski sprzęt w związku ze zdarzeniem z wczorajszej nocy. Przykampiłem sobie pod jednym z miast na Południu i załatwiłem gościa posiadającego Light Support Weapon, dla uczciwości powiem tylko, że potem to ON załatwił mnie 2 razy więc jest 2-1 dla niego

Nieważne. Rzecz w tym, że niosąc LSW do bazy gadałem z kumplami z gangu i nie wiedzieć czemu zapanowało jakieś ogólne podniecenie w związku z tym LSW (podniecenie szybko ustąpiło gdy okazało się, że jest "beyond repair"

). A potem big gunner z mojego gangu, posiadacz LSW i ja spotkaliśmy się we trójkę towarzysko w NCR i nagle dowiaduje się, że LSW ma dwa razy większy damage od zwykłego miniguna i jest jakieś hiper-duper rzadkie. Prośba o krótkie info, czy to jakiś sprzęt "zrzucany z nieba" przez adminów

czy na czym polega jego rzadkość/wyjątkowość. I ew. jak LSW ma się do osławionego miniguna avengera bo to też ciekawe.
EDIT: Ostatecznie DOBRZE jest wiedzieć czym walczy przeciwnik. Sprawdziłem teraz tego złoma w bazie - damage ma 20-30, strzela tylko "burst" i ma zasięg 35 pól, ale jak ma się to w praktyce do miniguna i miniguna avengera dalej nie wiem.