Other > Zaginione holotaśmy
Zaawansowane techniki PvP i PK
Pandemon:
Na pytanie co by zrobili widzę tylko jedną odpowiedz: będą płakać na forum i jeśli to nie pomoże to zrobią nowe alty do crafcenia dragów ew. do zbijania kasy na np. robieniu i sprzedawaniu ammo.
A szczerze mówiąc teraz nieopłaca się grać "czystym". Gram nim tylko dlatego, że nie mam kasy na jeta. Szczerze mówiąc to mój build jest beznadziejny dopóki nie wezme jeta. A jak wezme i skończy mi sie kasa to tez jest beznadziejny. Troche przesadzili z tymi narkotykami.
Igliczka:
taaaa wiem teraz kazdy czysty buildzik jest ostro zjezdzany za jego, jak to ktos pieknie ujal "popierdolkowatosc" xD... problem z grach MMORPG jezeli chodzi o PvP pojawia sie wtedy gdy ludzi bardziej przejmuja sie gra niz zyciem codziennym i staja sie fanatycznymi poszukiwaczami recepty cod na to by byc najlepszym... wlasnie wtedy zaczyna sie plakanie do GMow, gra mercami drugi, sojusze po x (gdzie x jest liczebnikiem nieokreslonym pt "w ch*j") ludzi lub wrecz gango... tylko po co wtedy grac jezeli to joz nie jest $FUN??????????????????????????????????????
Pandemon:
Powiem tak: pozabijać każdy może. Fakt, że z kiepskim buildem spadniesz na pierwszym lepszym gościu w armorze, ale jak weźmiesz scoped hunting rifle to uwalisz jakiegoś ktosia co ma ok. 100hp bez problemów.
A płakać zawsze będą. Z wypowiedzi Solara i Lexxa wynika, że dla nich Fallout w FOnline jest tylko grafiką i częściowo silnikiem. Nie widzą nic złego w skupianiu się w 100% na PvP... no cóż ich gra. Nam pozostaje czekać na SDK ;D
Wichura:
--- Quote from: Pandemon on June 07, 2010, 07:08:53 pm ---Z wypowiedzi Solara i Lexxa wynika, że dla nich Fallout w FOnline jest tylko grafiką i częściowo silnikiem. Nie widzą nic złego w skupianiu się w 100% na PvP...
--- End quote ---
Czytałem na tym forum już różne bzdury, ale to ...
TheRiot!:
chłopie, KAŻDY sniper na 21 lvl pobije z huntingiem KAŻDEGO innego fajtera. Byle tylko umiał grać. Z jetem rozwali go na 100%.
Miałem taką sytuacje, ja: hunting, skórka
koles: CA, jakiś gun.
I co? łyk 2 jety i hunting wali jak z serii.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version