Other > Zaginione holotaśmy

Zaawansowane techniki PvP i PK

<< < (7/26) > >>

TheRiot!:
dlatego dobrze jest być big gunnerem w bazie w której panuje komuna :>

ale nie lepiej jest expic bg ulepszonym flamerem z ulepszonym paliwkiem?

BILLYtheKID:
jesli chcesz nauczyc sie PvP to:
pkt1 musisz miec baze (najlepiej ta za 130k) w ktorej nie ma zadnych mercow
pkt2  co najmniej 6 osob (ale to i tak malo) o roznych "specjalizacjach"
pkt3 musicie sie jakos zgrywac w czsie gry i robic sobie testy w roznych konfiguracjach i np. raz 2 sniperow Sg 1 ew 1 bg vs 2 bg i 2 sniperzy, potem dajmy na to 1 sniper sg i 1 bg kontra reszta
pkt4 musicie stworzyc komunikacje glosowa (bo bez tego nie ma mowy o jakiej taktyce)
pkt5 musicie sie nauczyc ze PvP polega glownie na dobrej zabawie a nie na sraniu sie ze jeszcze nie daj boze strace armor bron i ammo (chyba ze lubisz biegac w leather jackecie z greese gunem i strzelac do bluesuitow, a jak widzice typa w MA to spierdalacie)

Igliczka:
LOL, a ja myslalam ze obecne PvP polega na nawpie*****u sie maksymalmej ilosci jetu(sztuk2), coli(tez 2), fajkow(2),psycho(2),buffoutow(2), i na dokladke HGW po co ale zawsze mentatsow(jak wszystkiego max 2), zlapanie miniguna, laser rifla, snipery, gatling, czy czegokolwiek, wstawka w max osob i przetransportowanie max altow w razie gdyby co, i tempe jak cep napier******e do wszystkiego co ma inny kolor niz potrzeba xD... tak naprwde to glowna technika sa chyba komunikatory glosowe.

Pandemon:
Dobrze myślałaś (myślałeś?). Tak to wygląda... niestety albo stety, zależy dla kogo. Mnie to ani ziębi ani grzeje, bo zawsze znajdzie się ktoś kogo dam rade pokonać moim "czystym" buildem :P

Igliczka:
moze i masz racie ale niestety jak masz czysty build i spotkasz kolesia z avengerem na psycho, lub snipera SG lub EW po jetach (ktory potrafi walnac 2 razy w "turze" to powiedzmy sobie szczerze ze masz mniejsze szanse, btw ciekawy co by narko builderzy zrobili gdyby dostepnasc prochow sie znaczaco pogorszyla... Cale szczescie ze nie mam czasu siedziec przed FO na tyle dlugo zeby sie w to wkrecic jak niektorzy, bo bym teraz siedziala i plakala

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version