Other > Zaginione holotaśmy

Zaawansowane techniki PvP i PK

<< < (26/26)

Floodnik:
Był taki przesąd, ale jeden z developerów całkiem niedawno powiedział, że to endurance modyfikuje, nie luck.

Profesorek:

--- Quote from: Floodnik on December 11, 2010, 06:18:50 pm ---Był taki przesąd, ale jeden z developerów całkiem niedawno powiedział, że to endurance modyfikuje, nie luck.

--- End quote ---
tak jest calkiem logicznie bo gdyby to modyfikowal LK obrywajacego to by ten LK mial za duze znaczenie w FO, w sumie to i tak ma na DOCa i na FA zbyt wielkie.

manero:
Endurance wpływa na częstotliwość instantów. Testowałem na postaciach z 6, 8 i 10 na arenie. 6 łykała insty jak młody pelikan, 8 trochę mniej, ale nadal było lipnie natomiast w przypadku endurance 10 insty zdarzają się rzadko. Powiedziałbym nawet, że bardzo rzadko.

Profesorek:

--- Quote from: manero on December 13, 2010, 11:31:07 am ---Endurance wpływa na częstotliwość instantów. Testowałem na postaciach z 6, 8 i 10 na arenie. 6 łykała insty jak młody pelikan, 8 trochę mniej, ale nadal było lipnie natomiast w przypadku endurance 10 insty zdarzają się rzadko. Powiedziałbym nawet, że bardzo rzadko.

--- End quote ---
ciekawi mnie jeszce jak to jest z charem na jcie???

jan0s1k:

--- Quote from: Profesorek on December 13, 2010, 12:29:17 pm ---ciekawi mnie jeszce jak to jest z charem na jcie???

--- End quote ---
Jet ma gówno do krytyków...

--- Quote ---Think before you post...
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version