Other > Zaginione holotaśmy

Zaawansowane techniki PvP i PK

<< < (25/26) > >>

Floodnik:

--- Quote ---zalezy jezeli spotksm typka z 2 toughnessami lub na psych + 2 toughnessy + do tego piwko to i tak taki ludek nie ma resa na leser czy plasme
--- End quote ---
Mi chodzi o INSTANT KILL, czyli ten konkretny roll który może ci wypaść. Nie o jakiś inny roll, gdzie po prostu wyszło ci dużo dmg i przeciwnik dostał -hp/zginął na miejscu. INSTANT KILL - czyli hp przeciwnika spada do 0, pomijając WSZYSTKO, w tym rodzaj broni i resisty.

TheRiot!:
Profesorek, ale ty w ogóle wiesz co to instant? nie każdy kryt za 100 to instant ;o

Zimny_Lechu:

--- Quote from: Profesorek on December 11, 2010, 01:42:17 pm ---naucz sie czytac ze zromumieniem

--- End quote ---

Chlopie...

Belkoczesz, gadasz od rzeczy, nie rozumiesz mechaniki gry, wicskasz kit i jeszcze sie zapierasz ze wiesz lepiej......  ogarnij sie

Instant kill to nie 'one shot kill'. Instatnt kill jest mozliwy w wypadku kiedy walisz celowany strzal w glowe/tors/oczy, i[w przypadku gracza jako przeciwnika] muszisz miec roll>100 ------> better critical jest niezbedny.. instatnt moze wypasc raz za 40, a raz za 250, zalezy ile przeciwniik ma HP w danym momencie[ktore spada mu do 0, i tak trzeba go jeszcze dobic  :)]

Floodnik:
@Zimny_Lechu
Strzał w tors nie musi być celowany, a poza tym:

--- Quote ---roll>100
--- End quote ---
W przypadku graczy jest chyba inaczej, szansa jest o wiele mniejsza niż 1/5 więc roll musi być wyższy(pewnie tak ze 111-120, ale nie wiem, bo Endurance ponoć modyfikuje).

Zimny_Lechu:
A fakt tors nie musi byc celowny[chociaz z rakiety nigdy nie udalo mi sie sprzedac insta - ciekawe], a i dane  z rozpedu zassalem z fallout 2 :P teraz tabela krytow to misterium.
 A btw wielu graczy wspominalo ze LK gracza ktory obrywa, modyfikuje prawdopodobienstwo instant killa[roll LK - ? or instant death - cos w tym stylu]. Pasowalo by bardziej niz endurance

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version