nie wiem czy to błąd czy po prostu niedopatrzenie ale chodzi o VC bylem we frakcji VC moglem wchodząc bez problemu... po odejściu oczywiście 2k w minusie i kill w mieście zeszło ładnie do -188 podpucowalem sie i jest good chciałbym otrzymać day pass aby handlować w środku i mieć dostęp w dzień a nie można dlaczego ? mam przepustkę strażnik dalej nie chce wpuścić myślę ze możne trzeba wykupić ale koleś w office wyśmiewa moje kapsle i nie chce sprzedać.... no to do kolesia w office co jest przed wejściem do biura i po włożeniu gotówki do jego kieszeni jestem szczęśliwcem oto drugiej przepustki która w dalszym ciągu nie działa !!! w czym tkwi problem ?! o.O jeżeli jest wina po mojej stronie to dlaczego można bez sensu prze***c 1k capsa na przepustkę donikąd ?!
dodatkowo co jes przyczyna popsucia sie super tool kit ? qpilem zestawik za 2 k i znikl po 2 naprawie o.O Luck mam 4 repair 180 i tools w 2 rece
Może to będzie słabe, ale zauważyłem dziś coś dziwnego na mapie..Jak dla mnie to Golgotha powinna być gdzie indziej. W sumie to nie pierwszy raz spotykam takie cudne położenie.
a nie trzeba mieć dodatniej reputacji?i jeżeli to jest taka przepustka jak w F2 to działa tylko w dzień