Respawn na środku pola - czy nie wydaje sie wam to dziwne ze wchodząc do nowych lokacji (miasta, bazy ) postać znajduje sie na skraju mapy - natomiast w losowych spotkaniach na mapie lądujemy w środku mapy razem z całym plugastwem , czy nie było by rozsądniejsze aby respawn w takich lokacjach był z brzegu mapy ?? Ewentualnie zależał od wartości Perception 10 - brzeg mapy 1 - sam środeczek (zaraz obok lufy SMG raidersa )
Brahmin'y gubią przedmioty - kilka razy po niedawnych update'ach (17.04 23.04 26.04) zdarzyło mi się ze krówka po wylogowaniu i następnym zalogowaniu zgubiła moje fanty - kopalnia SS i SF - z początku myślałem ze ktoś najnormalniej ja okradł w krótkim momencie gdy postać pozostaje widoczna pomimo wylogowania (off przy nick'u) i dlatego przeniosłem sie od SF - niestety tu również problem zaistniał
Spawny w miastach i bazach są stałe.Spawny na enco zależą od percepcji właśnie w dokładnie taki sposób, jak opisujesz, więc nie wiem o co ci chodzi.
tylko że ja swoim gościem z 8 PE trafiłem przechodząc przez pustynie w sam środek wraz z centami i floatersami -.-
Brahminy nawet po twoim wylogowaniu będą stać tam gdzie stały i każdy(nawet w chronionych miastach) może ją okraść, więc nie wiem o co ci chodzi.
Dobry pomysł z tematem, jednak obie propozycje na miano błędu są nietrafione. To nie błąd, to innowacja i przyszłość
Odpowiedz
Ja z 6 PE i 175% Outdoora trafiam różnie, z reguły z dala od przeciwnika (15-20 hexów), chyba że mowa o mapach miejskich - wtedy zdarza się wpaść w sam środek szamba.Gwarzmy dalej, niedługo okaże się, że nie wiedziałeś, że można mieć namiot. Uwielbiam takie tematy :>
Masz TU wersje angielską skoro uważasz ze jest to niepotrzebne.
denerwuje mnie exploit w Junktownw nocy ( 22.00 - 06.00 w grze ) jakoś niektórzy wchodzą do miasta. Raz mi się udało, za drugim razem dostałem bułe.trzeba to naprawić albo skasować
To jest cholernie potrzebne, ale równie potrzebne jest zorientowanie się, jak dany ficzer działa i na jakich zasadach przed zgłoszeniem tego jako "bug". Nawiasem mówiąc obce wyrazy kończące się spółgłoską piszemy bez apostrofu - "bugi", nie "bug'i" :>
Lol "exploit"
o ile się nie mylę, exploit to wykorzystywanie dziury w skrypcie żeby zrobić coś na swoją korzyść.on się wbija kiedy chce więc wiesz.