KerUr - widzisz powyższy cytat? O tym mówię właśnie.Riot, ośle ośmiokątny, do Junktown nocą mogą "wbić" te ludziki, które nie należą do żadnej frakcji, czy to gangu graczy, czy NPC. Ci ze statusem "friend" mogą."Exploit", bogowie.
Ja już się pogubiłem komu Ty odpisujesz mi Kilgore czy komuś tam jeszcze. Co do brahminow to dla manie nie jest to bug tylko irracjonalne rozwiązanie , bo skoro postać znika z mapy to i krowa powinna lub na odwrót , zostaje krowa, zostaję i Ja. A to ze nie wiedziałem że krowy nie znikają to mój n00bowski błąd. Co do lądowania pod czyjąś lufą , to jest to według mnie perfidny błąd gry - i nie rozumiem jak mogło to w ogóle zaistnieć. I nie mówcie mi tu o zmiennych nieopisanych bo to trochę śmieszne jest, to tak jakby na każdym skrzyżowaniu w słoneczny dzień były wypadki pomimo prawidłowego działania "świateł".(wyprzedzając głupią odpowiedz : daltoniści nie dostają prawa jazdy )
Ja już się pogubiłem komu Ty odpisujesz mi Kilgore czy komuś tam jeszcze.
Riot, ośle ośmiokątny, do Junktown nocą mogą "wbić" te ludziki, które nie należą do żadnej frakcji, czy to gangu graczy, czy NPC. Ci ze statusem "friend" mogą.
to i tak pogrzane, bo TĄ SAMĄ POSTACIĄ raz wbiłem do junktown a za drugim razem już mnie zabili.dwa wejścia były w granicach minuty i nie byłem zapisany w bazieeeee
Deserts stalakers - po wczytaniu enco z nimi wywala grę do windows'a ( tak jest od dzisiejszego małego updata ) - 3 razy zgonPoprawka problem pojawia sie we wszystkich enco z 3d mobami ( DS szczury mrówki itd)