w junktown w scum pit(dobrze napisałem? ) po 100 capsów
Skum Pit cały czas jest zamknięte czy można tam wejść bez lockpickera?
moze zle ip w uploaderze podajesz?
Witam, po ponad roku przerwy grania w Fonline stwierdziłem że strasznie mi tego tytułu brak, więc nie owijając w bawełnę stwierdziłem że czas najwyższy ponownie ściągnąć klienta i poexpić trochę na "kijaszkach" oraz "brahminich kupach" (o ile to nadal możliwe ). Niestety przeszkodą na mej drodze ku pustkowi stanął ten o to komunikat.Connecting to the update server...Can't connect to the update server (94.23.237.127).Problem o tyle dziwny ponieważ kolega który ściągnął klienta tego samego dnia, update zrobił bez problemu (więc to raczej nie jest wina serwera z poprawkami). Początkowo myślałem że to może wina anty wirusa/firewalla ale jak się okazało to nie ich sprawką.Tak więc czy ktoś zna sposób na maunalny upgrade (paczka z brakującymi plikami zajmuje około 100mg, co dla mojego kumpla jest nie do uplołdniecia przy jego prędkości neta) ewentualnie jak się dobrać inaczej do updejtu?p.s na forum jestem nowy i niestety nie zaznajomiłem się z nim na tyle aby samemu znaleźć ewentualny topic poruszający ten problem, zatem przepraszam ;pZ góry dziękuję za odpowiedz oraz pozdrawiam!
No i na to mi właśnie wygląda, pliki od TheRiot'a pomogły ominąć problem z updatem, jednak chyba coś po prostu blokuje mój dostęp na to ip.Ale co mam zrobić z upc? Nie mam pojęcia