Repair 154% to wartość ni w dupę, ni w oko - za mało, żeby coś bezpiecznie naprawić, za dużo na wymagania profki 3 lvl SG.
Science 90% tak samo - na HQ Alloys wymagane jest 100. Poza tym skoro masz Outdoora wyżej, proponuję otagować ten skill, a Science dobić do 100 normalnie.
"Coś na siłę" nazywa się Buffout i odpowiadając na dwa pytania od razu - tak, biorąc magiczne pigułki podnoszące SPECIAL możesz brać profki i w przypadku Mentantsów gadać z NPCami.
Nie wiem jak jest teraz z podwójnymi dawkami Apapu w czopkach, chyba wzięcie dwóch sztuk naraz nic nie daje.
Gdzieś miałem narysowanego ładnego craftera 3 lvl SG i jakichś snajperów oraz "snajperów", poszukam i dokleję.
Mam, crafter 3 lvl SG lub 3 lvl Armorera, wedle uznania:
Do walki ze względu na 1 LK średni, do wszystkiego innego bardzo dobry. I nie potrzebuje piguł żeby gadać z NPCami. Perki wziąłbym inne, na przykład Strong Back zamiast Quick Recovery, coś innego w miejsce Magnetic Personality, ale to nie mój ludzik - przed wipem biegałem podobnym, fajnie i tanio można tym skubać średniozaawansowane encountery.
O, coś nieco lepszego:
Tamten ma nie wiem po co i dlaczego 95% BG, zapomnij o tym. Pathfindery to obecnie kwestia przekory lub przyzwyczajenia (jak u mnie), przyspieszają ale znacznie mniej niż przed wipem.
A tu wprawdzie nie snajper, ale łamacz kończyn i wyłupiacz oczu, bodajże ktoś to rysował pod 14 mm Pistol:
Takiego rasowego snajpera nie wiem jak narysować, nie interesowało mnie to nigdy, ale chyba będzie podobny.
Riot nubie, narysowałbyś coś zamiast świrować jarzębinę.