Wychodze z zalozenia, ze skoro jest to gra publiczna, musza liczyc sie z krytyka, hejtem, trollami i calym swinstwem internetu. Dodatkowo jak wspomniales, jest to beta - sugestie, zmiany sa mile widziane. Gracze od dluzszego czasu domagaja sie X, poniewaz przetestowali juz elementy Y i Z i wola powrotu do X.
Idzmy dalej, skoro gracze placza, hejtuja i kurwuja na lewo i prawo to wypadaloby cos z tym zrobic. W weekend ktos tam rozpoczal kilka ankiet, ktore nakieruja na pewna wizje gry - powrot do sprawdzonych rozwiazan.
Kwestia darmowy, czy nie to juz zupelnie inna bajka. Licencja na to nie pozwala, kiedys byl temat w ktorym poruszalismy to, ze fonline moze byc nielegalny, bo wykorzystuje content z innej gry, blablabla, zreszta kto sie bedzie przypierdalal do starej gierki, bo wielka B watpie - oni bardziej dbaja o swojego fallouta.
Bylo super, zakebiscie - bol jest przez to, ze ktos cos kiedys spierdolil, a nie musial. Projekt jest ich okej, okej ale jesli chca graczy i dobra opinie to niech cos robia w tym kierunku. Kiedys ktos wspominal, ze developerom nie zalezy na graczach, skoro tak to nie prosciel byloby stworzenie w takim wypadku gry singleplayer? Mowienie, ze nie zalezy nam na graczach to niefajna sprawa, gdybym byl developerom jakiejkolwiek gry, nie wiem serwisu, aplikacji nie mowilbym ze nie zalezy mi na moich graczach, czy klientach.
Okej i ostatnia kwestia, ktora mnie najbardziej wkurwia i to nie tylko tutaj. Skad sie wziela ta jebana moda na
"nie podoba sie - nie graj, nie komentuj, nie ogladaj, nie sraj, nie hejtuj..." Tego nie rozumiem
Owszem jak cos mi sie nie podoba to sie tym nie interesuje, ale zauwaz ze dawno, dawno temu serwer 2238 byl fajny i gdyby nie popelnione bledy kilku osob zapewne wiekszosc z nas gralaby nadal.
Dobra, eot. Isn zarzuc ciekawym filmem, bagno bylo calkiem smieszne, huehuehue.