Tylko wiesz, kilka dni temu "mowiles prawde" na temat 2238 a w tym tygodniu taka zmiana?
Ja nie mam problemu z określeniem swojego stanowiska, to że nie podoba mi się co się ostatnio odpierdala w DEV teamie, a to że ich szanuje to dwie odrębne rzeczy, mam w dupie opinie czy ich lubię czy nie, bo to ludzie przez internet których nie widziałem, i chyba nigdy nie zobaczę, sądząc z ich bytu.
Są na 2238 fajne rzeczy, ale są też takie które się fizjologom nie śniły lub też robione na odpierdol, typu blueprinty, każdy kto chyba był na closed becie w tamtym roku w grudniu, wiedział co się będzie działo, tylko nikt się nie odważył pomyśleć, co by było gdyby była tylko chujowa możliwość uzyskania ich (nie mówiąc tu o Aresie i Glow w którym respi się pistolet 10mm, kurteczki i junk co pare minut, a naboje 2mm ec i blueprinty na stimpaki co 10 lat).
Tylko nie rozumiem tego waszego butthurtu, przecież oni nie obiecywali wam super zajebistego serwera na którym spędzicie reszte swojego życia, trochę racji miał tutejszy alt Hubert, który stwierdził że nie ma co siedzieć w jednym miejscu jak jest chujoza, to tak jak z Polską - chcesz dobrze zarobić, ale wolisz narzekać, a nie lepiej wyjechać i dorobić sobie zamiast gaworzyć i gówno z tego mieć.
Zastanówcie się, kurna ile wy macie lat? niektórzy nawet mają po 25+ a zachowują się gorzej niż przeciętny gimbazjalista, chociaż tam nie byli (trzeba nadrobić, co?)...
Jeżeli ktoś ma do mnie personalny problem, to polecam mu wypić meliskę i zjechać na ręcznym.