Other > Polskie Pustkowia
jak poprawić fun
Nice_Boat:
Dla mnie undevelopment tego servera był, jest i będzie zagadką. Naprawdę nie było trzeba inżynierii rakietowej żeby to była fajna gra, wystarczyło w połowie 2009 nie robić żadnej rewolucji, wydawać jakieś drobne łatki i zostawić grę w spokoju bo była dobra. Ale nie, to by było zbyt proste i poszła rewolucja za rewolucją - po każdej gra była gorsza niż przed, do tego jakoś to wszystko bez celu i ładu robione. Jakbym był złośliwy to bym rzekł iż wyglądało to tak, że devteam 2238 któregoś dnia wpadł na pomysł, że w ich wiaderku jest łajno i stwierdził że jak je porządnie zamiesza, to się zrobi smaczne i przestanie śmierdzieć. Ale nie jestem złośliwy, a poza tym i tak wszyscy widzą te kleksy na ścianach i "piegi" na twarzach ludzi którzy dalej grają więc nie ma co tego gównianego tematu kręcenia wiaderkiem poruszać.
Do tego dochodzi jeszcze bardzo zauważalna, patologiczna nienawiść niektórych devów do graczy PvP i powracające jak zły sen próby zrobienia z 2238 gry marzeń każdego prawdziwego madmaxa.. kto pierwszy przestał grać jak okazało się że gameplay nie jest ani strzelankowy, ani survivalowy tylko po prostu do dupy? Madmaxy. Historia tej gry ma do oporu takich perełek, ale w sumie szkoda klawiatury, nie kopie się leżącego, blah-blah.
Wichura:
--- Quote from: soulshine on February 23, 2013, 06:13:50 pm ---Topic kazdego update'u zamienia sie w kilkanascie stron goracych podziekowan i fali uwielbienia.
Niewazne jak beznadziejne sa to zmiany i jak psuja rozrywke, zawsze znajdzie sie kilkudziesieciu klakierow, ktorzy tylko klaszcza.
Czyli jak ? oficjalnie wszyscy sa wniebowzieci, a slowa krytyki tylko w undergroundzie ?
Gdybym ja dostawal takie propsy tez myslalbym, ze robie "dobrze".
--- End quote ---
To akurat proste - nie został już nikt inny, klaszczą niedobitki, idlerzy z NCR i paru uzależnionych nolajfów. Zrezygnowała rzesza małp, którym popsuto Bananowe Boje, wykruszyli się samotni strzelcy, którym nie w smak było expić piątego alta-kibla do otwierania skrzynek albo okradania NPCów (to ostatnie chyba też już nie działa, nie wiem zresztą), nawet MadMax Wannabes, w tej liczbie i ja, dali sobie spokój. Zresztą
--- Quote from: Nice_Boat on February 23, 2013, 06:23:55 pm ---Do tego dochodzi jeszcze bardzo zauważalna, patologiczna nienawiść niektórych devów do graczy PvP i powracające jak zły sen próby zrobienia z 2238 gry marzeń każdego prawdziwego madmaxa.. kto pierwszy przestał grać jak okazało się że gameplay nie jest ani strzelankowy, ani survivalowy tylko po prostu do dupy? Madmaxy.
--- End quote ---
nie jestem osamotniony w tej ocenie, jak widać. I prawdą jest, że przyklaskiwałem niektórym zmianom, bo szczerze mi się podobały i wydawały dobre (zniesienie limitu profek na przykład albo kopalnie, strzeżone lub nie - cooldown przypisany do złóż w nich to już jawny debilizm). Niektóre nie, próbowałem zasugerować jak mogłoby to wyglądać, ale z podrzuconych pomysłów w grze znalazł się ten na domek zamiast namiotu. I nawet nie jestem pewien, czy na pewno był to mój pomysł.
wesan:
--- Quote from: Wichura on February 23, 2013, 06:34:35 pm ---cooldown przypisany do złóż w nich to już jawny debilizm
--- End quote ---
Takie pytanie na boku, kto z tego topica w ogóle jeszcze gra w ten 2238 Jovanka's edition?
Tomowolf:
--- Quote from: wesan on February 23, 2013, 07:13:07 pm ---
Takie pytanie na boku, kto z tego topica w ogóle jeszcze gra w ten 2238 Jovanka's edition?
--- End quote ---
Ja.
wesan:
--- Quote from: Tomowolf on February 23, 2013, 07:17:47 pm ---Ja.
--- End quote ---
Następne pytanie, trzyma cie sam serwer czy brak odpowiedników?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version