Other > Polskie Pustkowia
jak poprawić fun
Tomowolf:
Cały czas próbuje zrozumieć co on pisze - z tego co nabazgrał to my SQ, mamy konszachty z diabłami, czy Giejemami, to chyba to samo, a za to nikt nam nie może nic zrobić.
No tak Samira, przyznaj się, ile drzew posadziłaś u nas w bazie, za te 100 kilo wungla na zime. ;- )
(No a myślicie skąd te magiczne drzewa w bazie.)
Wichura:
--- Quote from: AmneziaHaze on February 19, 2013, 10:46:23 pm ---z tego wątku [mocno okrojonego z postów], który przesłałem na poprzedniej stronie pamiętam, że przed wielkimi lagami bawiliście się wspólnie tez w e-piwo! za pisanie prawdy dostałem bana. takie coś mocno zniechęca, zwłaszcza gdy "zarządca" rozmawia na pustyni z krowami! [w jego mniemaniu "uprawia rp" chociaż nie ma pojęcia o samp]. wy za posłuszeństwo robiliście burdel, banując wszystkich sprzeciwiających się praktykom chociażby izuala. ja wiem co się stało, ale to już jest nieistotne.
--- End quote ---
Musisz grzecznie poprosić Głosy, żeby podpowiadały ci po kolei, bo jak mówicie wszyscy naraz, to trudno zrozumieć.
Na e-piwie, urządzanym oficjalnie w barze w Hub, byłem chyba raz czy dwa. Postałem trochę drwalem, kazali mi schować strzelbę i zabronili bałakać po polsku, to poszedłem w cholerę i więcej nie wracałem. I tak najlepsze eventy robił zawsze Sierociniec, wiadomo. Kogo i gdzie banowałem - ano, paru retardów na #sq, kilku wyróżniających się turbodebili na forumie Sierocińca i chyba tyle. Nie sądziłem, że ma to aż taki wielki wpływ.
--- Quote from: AmneziaHaze on February 19, 2013, 10:46:23 pm ---grunt wichura, że już nie będziesz grał. trzymam cię za słowo.
--- End quote ---
Na 2238? Bardzo wątpliwe, bym jeszcze wracał, ale nie deklaruję się głupio, nie mam tego zwyczaju.
Póki co możesz założyć, że grać nie będę i wziąć się za naprawianie, sugerowanie, doradzanie i ulepszanie. Pójdzie gładko, Wichuj nie przeszkadza, Sierocińców nie ma, nic tylko się dobrze bawić z niecałą setką ludzi, trzymających się serwera 2238 z braku sensownych alternatyw.
--- Quote from: Tomowolf on February 20, 2013, 02:16:48 pm ---Cały czas próbuje zrozumieć co on pisze - z tego co nabazgrał to my SQ, mamy konszachty z diabłami, czy Giejemami, to chyba to samo, a za to nikt nam nie może nic zrobić.
--- End quote ---
Skup się młody człowieku, przecież mówią ci wyraźnie, AmneziaHaze i Głosy w jego głowie - to ten zjebany Sierociniec popsuł grę, zbanował Polaków na forum, zniechęcił i przegonił 300 graczy, zepsuł ekonomię, znerfił to i owo, a na dodatek jeszcze zlikwidował dynamikę. Samo zło i kaka demona.
--- Quote from: Tomowolf on February 20, 2013, 02:16:48 pm ---No tak Samira, przyznaj się, ile drzew posadziłaś u nas w bazie, za te 100 kilo wungla na zime. ;- )
--- End quote ---
To była tona sto, bo ja potem jeszcze przywiozłem, leniwy pieronie.
AmneziaHaze:
skoro e-piwo upadło, podobnie jak genialny umysł wichury i całej tej cyrkowej ekipy to chyba musi być jednak coś na rzeczy! nie da się czytać tego pieprzenia. na samp reggie role-play itp spędziłem miło wiele godzin i fajnie się odgrywało poszczególne role. dało się jakoś przerobić sa i co z tego, że inne serwery np. deathmatchowe biły go na głowę pod względem ilości osób tam grających. 200-300 osób wystarczało żeby mieć fun, a tutaj w tym czasie trzeba było przerabiać e-piwo i sierocińce z jakże obeznanymi specjalistami z zakresu gier wideo. ale co ja mogę wiedzieć, wyprzedzam cię doświadczeniem w grach zaledwie o jedną dekadę i mimo wszystko wypadłem z obiegu czyż nie. ;D
serdecznie mam dość tego napompowanego środowiska dzieci neostrady. mogliście mieć choć odrobinę klasy i przynajmniej spróbować zrozumieć dlaczego graczy ubywa a nie w drugą mańkę. i nie winię was o to, że nie rozumiecie o co mi chodzi, ale przynajmniej moglibyście się nieco zreflektować dlaczego jest tak a nie inaczej. tłumacz garbatemu, że ma dzieci proste.
AmneziaHaze:
.
Kilgore:
zeby poprawic fun z gry, to wpierw musialby jakis być
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version