Other > Polskie Pustkowia

jak poprawić fun

<< < (4/16) > >>

manero:

--- Quote from: DocAN. on February 19, 2013, 05:54:54 pm ---Moim zdaniem dodanie featuresow, które proponuje w swojej krucjacie poprawiło by gameplay gry, głównie z uwagi na niedoskonałości systemu altowego jaki obecnie panuje.
Gracze, którzy skupili by się na graniu 1 postacią mieli by możliwość rozwinięcia wszelkich niezbędnych cech koniecznych do niezakłóconego funu. Jednak znając podejście ekipy inżynierów z dev teamu, albo tego w ogóle nie wprowadzą, albo dokonają jakiś kompromitujących zmian w sugestii.

--- End quote ---

Docan przyznaj się, że miałeś ten tekst na CTRL + V :p

A żeby nie było że nie na temat, to szczerze mówiąc ciepło wspominam 4 junk i 2 ep ze śmietnika w NCR i VC co 10 minut xd

Wichura:
Ja ciepło wspominam latanie z młotkiem po piasku w poszukiwaniu kamyków i fanty wypadające z ubitych NPCów, które nie rozśmieszały stanem i ilością.

--- Quote from: AmneziaHaze on February 19, 2013, 09:47:52 pm ---ten temat wiele wyjaśnia, popularność serwera zaczęła się sypać gdzieś od połowy tego tematu.
http://fodev.net/forum/index.php/topic,73.msg298.html#msg298

--- End quote ---
Bo ja wiem, 2010 to był dość tłusty rok jeśli chodzi o ilość nowych graczy. Nolajfiłem wtedy chędogo, bywały dni, że oprowadzałem po kilkoro nubiąt naraz lub po kolei. Fajnie było, polatałbym znowu ze strzelbą za krowami, ale jak se pomyślę, ile to biegania żeby trafić na jakieś niewyczerpane skałki, potem znów mozolne zbieranie kapsli na profkę, potem trenowanie drwala tak, by przeżył zbuffowanych raidersów, miotających krytyki z rozklekotanego Mausera jak wściekli ... Nie, nie chce mi się, polatam se gdzie indziej.

AmneziaHaze:
no właśnie. uczęszczałem wtedy do miast po surowce, jakieś niby duperele, ale w ten sposób natrafiało się na innych graczy, można było pobajerzyć z obcokrajowcami etc. zawiązywały się pakty, były większe wkręty, gdy musiałeś np. odwiedzić dane miasto, najczęściej niestrzeżone tylko po to, by coś wartościowego z niego przynieść. teraz wszyscy kiszą się w strzeżonych miastach bez wyraźnego celu. nie rozumiem też dlaczego trend brania i robienia narkotyków, alkoholu, hazardu, przemocy i prostytucji nie został zachowany w fonline po tej role-playowej wersji z f1 f2. no może średnia wieku już nie ta.. nie ma co gorszyć młodzieży.. proszę was... to infantylne być porządnym na forach gry, która wręcz kipiała brutalnością niczym duke nukem.  ;D

z tego wątku [mocno okrojonego z postów], który przesłałem na poprzedniej stronie pamiętam, że przed wielkimi lagami bawiliście się wspólnie tez w e-piwo! za pisanie prawdy dostałem bana. takie coś mocno zniechęca, zwłaszcza gdy "zarządca" rozmawia na pustyni z krowami! [w jego mniemaniu "uprawia rp" chociaż nie ma pojęcia o samp]. wy za posłuszeństwo robiliście burdel, banując wszystkich sprzeciwiających się praktykom chociażby izuala. ja wiem co się stało, ale to już jest nieistotne. grunt wichura, że już nie będziesz grał. trzymam cię za słowo.

Tomowolf:
SAMP a rolplej, o kurwa, a ty tu mówisz o e-piwie a tam co e-gangster e-jp100%
Mówisz przez nasz lolplej się pierdoliło i gracze uciekali, i ludzie bany dostawali jak się nie bawili z nami, o kurwa, tak dobrze się jeszcze wcześniej nie uśmiałem.
Czekam na więcej panie kometo.

wrednypiwosz:

--- Quote from: Tomowolf on February 20, 2013, 07:35:46 am ---SAMP a rolplej, o kurwa, a ty tu mówisz o e-piwie a tam co e-gangster e-jp100%
Mówisz przez nasz lolplej się pierdoliło i gracze uciekali, i ludzie bany dostawali jak się nie bawili z nami, o kurwa, tak dobrze się jeszcze wcześniej nie uśmiałem.
Czekam na więcej panie kometo.

--- End quote ---

On może mieć racje Tomo... Przez epiwo, zabijanie krów przez sq na namioty, PK nie miało kogo bić, bo wszyscy byli w jednej kupie, a jak wiadomo kupy nikt nie ruszy, a kiedyś był podziały i złe PK z północy nie było tak inteligentne, aby przejść się na południe.

--- Quote from: AmneziaHaze ---ja wiem co się stało, ale to już jest nieistotne
--- End quote ---

Wiesz, ale nie powiesz? A masz wąsy, czy mleko pod nosem?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version