Other > Polskie Pustkowia

jak poprawić fun

<< < (6/16) > >>

Wichura:
O, nie przesadzaj, fun był całkiem spory, kiedy działały pułapki w turach, zabawki z NPCów wypadały sensowne, na skałki można było latać wszędzie i bez limitu, a proporcja "żmudne i nudne zajęcia / radocha ze strzelania do pikseli" wyglądała mniej więcej 20 / 80, nie odwrotnie. A potem przyszły cooldowny, 12 minut na porcję kamyków i nic już nie było takie samo.

--- Quote from: AmneziaHaze on February 20, 2013, 10:33:18 pm ---skoro e-piwo upadło, podobnie jak genialny umysł wichury i całej tej cyrkowej ekipy to chyba musi być jednak coś na rzeczy! nie da się czytać tego pieprzenia. na samp reggie role-play itp spędziłem miło wiele godzin i fajnie się odgrywało poszczególne role. dało się jakoś przerobić sa i co z tego, że inne serwery np. deathmatchowe biły go na głowę pod względem ilości osób tam grających. 200-300 osób wystarczało żeby mieć fun, a tutaj w tym czasie trzeba było przerabiać e-piwo i sierocińce z jakże obeznanymi specjalistami z zakresu gier wideo.
--- End quote ---
Mój umysł ma się całkiem dobrze, może chodziło ci o słowo "pomysł"? Staram się pomóc, jak widzisz.
Nadal nie wiem, kto cię zmuszał do picia wstrętnego e-piwa i ganiania krów z Sierocińcem, może jakaś podpowiedź?

--- Quote from: AmneziaHaze on February 20, 2013, 10:33:18 pm ---ale co ja mogę wiedzieć, wyprzedzam cię doświadczeniem w grach zaledwie o jedną dekadę i mimo wszystko wypadłem z obiegu czyż nie.  ;D
--- End quote ---
Pamiętam takiego jednego kwiata, był strasznie dumny ze swoich TYSIĘCY godzin (CapsLock naprawdę tam był) spędzonych przy rozmaitych MMO, mieniąc się samozwańczym nadszyszkownikiem w Sierocińcu. Ja pracowałem tylko trzy lata jako brygadzista, to nie mam takiego doświadczenia w komenderowaniu, jasna sprawa.

--- Quote from: AmneziaHaze on February 20, 2013, 10:33:18 pm ---serdecznie mam dość tego napompowanego środowiska dzieci neostrady.
--- End quote ---

Fakt, zwłaszcza te "iks de" denerwują mnie niewąsko.

--- Quote from: AmneziaHaze on February 20, 2013, 10:33:18 pm ---mogliście mieć choć odrobinę klasy i przynajmniej spróbować zrozumieć dlaczego graczy ubywa a nie w drugą mańkę. i nie winię was o to, że nie rozumiecie o co mi chodzi, ale przynajmniej moglibyście się nieco zreflektować dlaczego jest tak a nie inaczej. tłumacz garbatemu, że ma dzieci proste.

--- End quote ---
Drugą stronę o tym mówimy, nawet ci napisałem, dlaczego mnie - gracza, jakby nie patrzeć - ubyło. Może powinienem dodać jakieś obrazki, kolorki, bo ja wiem, wymienić od myślników? Zawsze to przejrzyściej.

AmneziaHaze:
NIE WINIĘ CIĘ O TO, ŻE CHCIAŁEŚ BIEGAĆ ZA KROWAMI Z DZIEĆMI SIEROCIŃCA.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

wrednypiwosz:

--- Quote from: AmneziaHaze on February 21, 2013, 12:25:14 am ---NIE WINIĘ CIĘ O TO, ŻE CHCIAŁEŚ BIEGAĆ ZA KROWAMI Z DZIEĆMI SIEROCIŃCA.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

--- End quote ---

Czyli co Ty chciałeś w ogóle robić w FO? LOLpley z zakresu "jestem pan dzidek" i napieprzać się w 300 kamieniami, czy stać przy kiblu w Modoc i rozwalać swój team serią, bo nie nadążam.

AmneziaHaze:
no to nadążaj.

wrednypiwosz:

--- Quote from: AmneziaHaze on February 21, 2013, 12:50:57 pm ---no to nadążaj.

--- End quote ---

To się określ w końcu, a nie jesteś jak chorągiewka na wietrze.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version