fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • December 23, 2024, 07:52:06 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24

Author Topic: Mleko i ciastko.  (Read 43062 times)

Re: Mleko i ciastko.
« Reply #105 on: August 08, 2012, 01:36:32 pm »

O kurwa dezert jurop płacze że nie umieja wykonczyć, no ja pierdole :D Co roku ta sama śpiewka.

« Reply #106 on: August 08, 2012, 02:54:27 pm »

O kurwa dezert jurop płacze że nie umieja wykonczyć, no ja pierdole :D Co roku ta sama śpiewka.

Co roku? To ile to już trwa?

Quote from: FODE<3
Jeszcze jedną ważną rzeczą o której musimy Was poinformować to to, że serwer będzie rozwijany na dwa fronty. Na ten moment nie wiemy, który zostanie ukończony jako pierwszy i czy zostanie on pozytywnie przyjęty przez graczy.

Na dwa fronty to jeszcze nikt nie wygrał.

Billy Carter

• Nie strzelać do księdza !
« Reply #107 on: August 08, 2012, 03:20:48 pm »

Płatny.

Wredny, a płacisz se ZUS? He he. Też byłbym strzelcem, jestem po łódzkim uniwersytecie filologii polskiej, swego czasu nawet wydawałem poezję, (taki miałem rozum, no ale co, no ale co piniundz to piniundz) a zamiast tego robię nocki na przesyłkach. No nic, posłuchajmy jakiegoś dobrego destepu.

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=wbFyp82G6gE" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=wbFyp82G6gE</a>
Zawsze są jacyś żołnierze i poeci.
« Reply #108 on: August 08, 2012, 03:24:08 pm »

Płatny.

Wredny, a płacisz se ZUS? He he.

Se ZUS, nie. Zakład Utylizacji Staruszków... Płacę podatki... przynajmniej tak mi mówi księgowa.

Billy Carter

« Reply #109 on: August 08, 2012, 03:39:04 pm »

Ja mam sytuację zdrowotną (bzdurę, ale strach) i nie mam wyboru. A ty, jak młody jesteś, to jeszcze nie musisz. I tak prędzej zejdziemy niż dojdziemy. Starzy niech ci płacą. Starzy są starzy, po co im tyle kasy. Mój kumpel mial dobry pomysł, mieszka gdzies na Sienkiewicza (samo centrum Łodzi), kupił sobie ziemię, dotację z UE i płaci KRUS. Czujecie to? "A jak się tam do tego pańskiego gospodarstwa jedzie? Podle gruszy to trzynastką, mieszkania 18, 2 klatka od podwórka". Coś tam ponoć sieje. I kombajn pod blokiem parkuje. ;) Nie no, tak serio, sprawdzą go po 5 latach.

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #110 on: August 08, 2012, 03:42:18 pm »

Nie no, tak serio, sprawdzą go po 5 latach.
Za pięć lat ZUS będzie już dawno bankrutem, niech ten chłop małorolny śpi spokojnie. Szkoda tylko tej kasy, która przepada, miałbym już jakiś kapitalik na długoterminowe inwestycje.
Nie biegaj za stadem.

Billy Carter

« Reply #111 on: August 08, 2012, 03:56:35 pm »

A jak on ma spać spokojnie, kiedy mu ziemniaki już czwarty rok, na polu gniją?  ::) Co on biedny pocznie, z takim zyskiem. Upadłość. Krowę w parku pasie, sąsiedzi się skarżą, bo ta krowa na parterze stoi, ulotki tak podskubuje i podskubuje.
Nie lubię go. :)
Polska ogłosiła upadłość już dawno temu. I ciekawe, co oni zrobią z tymi stadionami teraz. Drugi, największy rynek na świecie. Ja to myślę, że nawet fajnie by się nam, ludziom, między sobą żyło, gdyby nie ten PIS,, PO, SLD LPR itd. :)

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #112 on: August 08, 2012, 04:02:46 pm »

Błagam, tylko nie polityka, to tarzanie się w błocie i każdy się musi ubrudzić.

Znalazłem najświeższe foty zwycięzców wielkiej bitwy na fast relogi w Redding, o:
Nie biegaj za stadem.

« Reply #113 on: August 08, 2012, 04:21:39 pm »

A ty, jak młody jesteś, to jeszcze nie musisz. I tak prędzej zejdziemy niż dojdziemy. Starzy niech ci płacą.
Starzy, znaczy się rodzicie? Płacą za Ciebie rodzice? To ile Ty masz lat... zakładam że bardzo mało jak piszesz "starzy".
Jak się do kogoś zwracasz, piszesz z dużej litery.
I pudło po raz kolejny. Nikt za mnie nie płaci i jestem bardzo młody, mam 12 lat, ale piję od 6.

Billy Carter

« Reply #114 on: August 08, 2012, 04:42:28 pm »

Uspokój się! :) No a ile masz? Ale bez ściemy. I nie przejmuj się, ja też tyle kiedyś miałem.
« Reply #115 on: August 08, 2012, 04:52:56 pm »

Uspokój się! :) No a ile masz? Ale bez ściemy. I nie przejmuj się, ja też tyle kiedyś miałem.
Konkurs ogłaszam, ten kto zgadnie dostanie skin hello kitty w fo2web.

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #116 on: August 08, 2012, 05:18:18 pm »

Mniej niż ja.
Czy mogę liczyć na skin kucyka srającego tęczą?
Nie biegaj za stadem.

« Reply #117 on: August 08, 2012, 05:24:48 pm »

Mniej niż ja.
Czy mogę liczyć na skin kucyka srającego tęczą?
Tak, różowy z biała stokrotką na dupie... albo wybuchem bomby atomowej coby trzymać klimat.
« Reply #118 on: August 08, 2012, 05:35:46 pm »

Racja, zwłaszcza że producent zaoszczędził na wskaźniku temperatury cieczy chłodzącej (ciekawostka przyrodnicza - w Cinquecento ten wskaźnik był), a chłodnica jest nie dość, że mała, to jeszcze nie najlepiej umieszczona.

w ogole, po co jezdzisz kiblem jak masz wiesiowoz?

Wichura

• High-Tech Troll
« Reply #119 on: August 08, 2012, 05:39:37 pm »

Żeby kiblowi nie było smutno.
Nie biegaj za stadem.

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 24

Page created in 0.147 seconds with 23 queries.