Other > Zaginione holotaśmy
Czołem, napisz kim jesteś wędrowcze!
Keram McDlanar:
Cortes, Zik Cortes. Skąd? Czy to ważne? Generalnie lubię NCR. Porządne chłopaki. Czasem nawet pogonią bandycką hołotę. Tak, czynią życie łatwiejszym. O jakiś promil, heh. No ale miało być o mnie. Lubię spluwy - nawet kilka zdarza mi się czasem wykonać na zamówienie.
Jeśli jestem w stanie to pomagam - w końcu każdy czasem potrzebuje pomocy - mi się zdarza również. Pamiętliwa ze mnie bestia. Zarówno jeśli chodzi o dobre jak i złe rzeczy (choć głównie złe).
I nie, nie pójdę z tobą obejrzeć twojego namiotu ani do swojego nie zaprowadzę, heh.
Artem:
Dentysta pojawił się nieopodal Hub i tam oraz w Junktown można go najczęściej spotkać. Czasem wyskakuje do NCR gdy ma problemy z amunicją. Z zawodu lekarz w wolnych chwilach strzelec. Zajmuje się - nie wchodzeniem nikomu w drogę, pomocą jak tylko się da rade (a daje rade naprawdę słabo), chomikowaniem wszystkiego gdzie tylko się da i szukaniem kogoś kto nie strzela do niego gdy tylko go zobaczy.
Lubi pisać o sobie w 3 osobie.
Wielu:
Nick : Wielu
Pochodzenie : New Vegas
Zawód:Medyk Polowy
Motto:kilować złodziei,Wędrować,sprzedawać,i najlepsze podziórawić tych którzy się mi stawiają mają wąty (oczywiście nie high levele uzbrojone)
Horigan:
Horigan był specjalnym agentem działającym w Enklawie na polecenie rządu miał oczyścić kontynęt ze wszelkiego życia.
Gdy lecieli lataczem rozmawiali o trasie ich wędrówki nie swiadomi zagrożenia zwiadowcy ze strony Chanów zdecydowali się jednak przejść w Kanionie Red Rock głównym obozie bandytów.Jednak napotkali opór z którym wojacy się nie liczyli cały odział zwiadowczy Horigana został zmasakrowany przez Wielkich Chanów.
Zbliżała się burza piaskowa zchował się w małej jaskini rozpalił ognisko rozłożył śpiwór i przygotował posiłek rano bo burzy wyszedł na bezkresne pustkowia zauważył osadnika który skierował go do RNK niegdyś jako małe miasteczko Shady Sands a teraz potężna Republika Nowej Kalifornii .
Zanim wojak odszedł pustelnik po prośił go o przysługę odwiedzenia jego przyjaciela i poinformowania go że wszystko jest w porządku .
Gdy dotarł do RNK zaczęła się jego długa przygoda
Teleskop:
Teleskop
Urodził się w junktown,od małego interesuje się majsterkowaniem.Nie ma koniuszka palca,odstrzelił sobie bawiąc się mauserem w wieku 4 lat.Zazwyczaj przesiaduje w hub i majstruje jakieś bronie ,w wolnych chwilach pędzi rotguty,lubi jebnąć sobie piwko w barze w hub.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version