Other > Zaginione holotaśmy
Czołem, napisz kim jesteś wędrowcze!
TheRiot!:
Kim jest Riot? Wiem jedno: urodził się w Modoc. Od małego uwielbiał bawić się bronia. Gdy na swoje 11 urodziny dostał wiatrówkę, aż piał z zachwytu! Często pomagał ojcu w ochronie stada braminów które było jedynym źródłem dochodów jego rodziny.
Gdy trochę podrósł, pożegnał swoja rodzinę i wyruszył w świat w poszukiwaniu przygód.
Pewnej nocy trafił na bardzo jasne miasto, miasto które nigdy nie śpi. Nazywano je Nowym Reno. W tym miejscu pierwszy raz poczuł się kimś! Dzięki wielkiemu szczęściu wygrał trochę kapsli w kasynie, kupił sobie pistolet, strzelił jecik i poszedł poznać panienki w ' kociej łapce ' .
Następnego dnia obudził się ze straszliwym kacem. Kapsle zniknęły, miał straszna ochotę na jet. Wciągnął resztę proszku z aplikatora. Zaraz po tym zwymiotował. Zemdlał.
Obudził go jakiś wojskowy, ubrany w mundur. Na plecach miał karabin wyborowy. Powiedział - w tym mieście sam nie masz szans na przetrwanie, dziecko. Chodź ze mną, a pokaże ci życie, jakiego jeszcze nie znałeś!
Takim właśnie sposobem trafiłem do gangu. Więcej nie trzeba opowiadać.
dogbert:
AfterWipe:
Imię: HoverCat
Pochodzenie: urodzony w Hub.
Zawód: wędrowiec
Najczęściej siedzi w NCR gdzie leczy ludzi, z nudów udaje się na stację, żeby kraść Rosjanom bilety w momencie wsiadania do pociągu. Turysta, pogromca skorpionów.
gracjan:
Imie: Gracjan
Nazwisko: Rostocki
Zawod: Crafter SG i BG.
Jezyki Polski.
Mieszkam kolo San Francisco, lubie spiewac. :D
jan0s1k:
Ja sem jan0s1k, zbir i łobuz, urodzim sie w Klamath pierw przygarnięty przez Saumaxa który zakładał z ludzmi bazę, później dołączony do nowo powstałego Red Dot Army i zmuszony do wyboru pomiędzy tymi dwiema frakcjami. Wybrałem Red Dot Army i tak zostało do dziś...
DrapiChrust:
Chyba znowu sobie pogram. Teraz - Drapi Chrust. Jakiś buc ukradł mi nicka, także jeżeli napotkacie kogoś o ksywie "DrapiChrust" - strzelajcie bez pytania >:(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version