Other > Zaginione holotaśmy

Czołem, napisz kim jesteś wędrowcze!

<< < (14/19) > >>

Marek KrK:
PoLiSh PoWeR

Witam, jestem psychopatycznym mordercą należącym do gangu "The Hub Triad" i strzelam do wszystkiego co się rusza a zwłaszcza do ruskich :D

Jeżeli zdążysz powiedzieć szybko cześć lub cokolwiek po polsku raczej nie zginiesz :P

Chętnie pomogam newbie players'om (zwłaszcza w craftowaniu, mam wszystkie profesje oprócz Small Guns).

Pozdrówka i do zobaczenia na pustkowiu :)

Jak coÅ› to PM me...

zjeb_na_huja:
zjeb_na_huja. Wulgarny i brutalny. Krążę w okolicy Junktown i Hub udowadniając wciąż dlaczego ze mnie taki zjeb.

vilaz:
CzujÄ™ swÄ…d wypalanego dla ciebie Ban'a.

headshot:
Nick: Głowa
Zawód: Snajper

Background: WychowaÅ‚ siÄ™ na ulicach San Francisco, za dzieciaka czÄ™sto gadaÅ‚ ze strażnikami Shi, gdy podrósÅ‚ nauczyli go posÅ‚ugiwać siÄ™ broniÄ…. Zawsze lubiÅ‚ wypady na Pustkowie. Z czasem, gdy wÄ™drowaÅ‚ po Pustkowiu wÅ›ród wielu poszukiwaczy szczęścia znalazÅ‚ grupÄ™ ludzi, którzy tak jak on, wolÄ… pomagać niedoÅ›wiadczonym i choć trochÄ™ naprawić zdewastowany, postnuklearny Å›wiat podrzucajÄ…c niedoÅ›wiadczonym wÄ™drowcom trochÄ™ broni i pomagajÄ…cym jak mogÄ….  Spotkać go można głównie na poÅ‚udniu.

Języki: polski, rosyjski, angielski, w drodze francuski

Kalisto:
ImiÄ™: Katarzyna
Pochodzenie: okolice San Francisco
Zawód: Zbrojmistrz  (wprawiona w robieniu metal armor mark II)
Języki: Polski i Angielski

Filigranowa brunetka o piwnych oczach najczęściej widziana w towarzystwie tajemniczego RDK_pl. Spotkać ją można tu i ówdzie, najczęściej przyjaźnie nastawiona do innych, chyba że sami się proszą o lanie.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version