Other > Zaginione holotaśmy

Czołem, napisz kim jesteś wędrowcze!

<< < (14/19) > >>

Marek KrK:
PoLiSh PoWeR

Witam, jestem psychopatycznym mordercą należącym do gangu "The Hub Triad" i strzelam do wszystkiego co się rusza a zwłaszcza do ruskich :D

Jeżeli zdążysz powiedzieć szybko cześć lub cokolwiek po polsku raczej nie zginiesz :P

Chętnie pomogam newbie players'om (zwłaszcza w craftowaniu, mam wszystkie profesje oprócz Small Guns).

Pozdrówka i do zobaczenia na pustkowiu :)

Jak coś to PM me...

zjeb_na_huja:
zjeb_na_huja. Wulgarny i brutalny. Krążę w okolicy Junktown i Hub udowadniając wciąż dlaczego ze mnie taki zjeb.

vilaz:
Czuję swąd wypalanego dla ciebie Ban'a.

headshot:
Nick: Głowa
Zawód: Snajper

Background: Wychował się na ulicach San Francisco, za dzieciaka często gadał ze strażnikami Shi, gdy podrósł nauczyli go posługiwać się bronią. Zawsze lubił wypady na Pustkowie. Z czasem, gdy wędrował po Pustkowiu wśród wielu poszukiwaczy szczęścia znalazł grupę ludzi, którzy tak jak on, wolą pomagać niedoświadczonym i choć trochę naprawić zdewastowany, postnuklearny świat podrzucając niedoświadczonym wędrowcom trochę broni i pomagającym jak mogą.  Spotkać go można głównie na południu.

Języki: polski, rosyjski, angielski, w drodze francuski

Kalisto:
Imię: Katarzyna
Pochodzenie: okolice San Francisco
Zawód: Zbrojmistrz  (wprawiona w robieniu metal armor mark II)
Języki: Polski i Angielski

Filigranowa brunetka o piwnych oczach najczęściej widziana w towarzystwie tajemniczego RDK_pl. Spotkać ją można tu i ówdzie, najczęściej przyjaźnie nastawiona do innych, chyba że sami się proszą o lanie.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version