Other > Zaginione holotaśmy
Czołem, napisz kim jesteś wędrowcze!
Marek KrK:
PoLiSh PoWeR
Witam, jestem psychopatycznym mordercą należącym do gangu "The Hub Triad" i strzelam do wszystkiego co się rusza a zwłaszcza do ruskich :D
Jeżeli zdążysz powiedzieć szybko cześć lub cokolwiek po polsku raczej nie zginiesz :P
Chętnie pomogam newbie players'om (zwłaszcza w craftowaniu, mam wszystkie profesje oprócz Small Guns).
Pozdrówka i do zobaczenia na pustkowiu :)
Jak coś to PM me...
zjeb_na_huja:
zjeb_na_huja. Wulgarny i brutalny. Krążę w okolicy Junktown i Hub udowadniając wciąż dlaczego ze mnie taki zjeb.
vilaz:
Czuję swąd wypalanego dla ciebie Ban'a.
headshot:
Nick: Głowa
Zawód: Snajper
Background: Wychował się na ulicach San Francisco, za dzieciaka często gadał ze strażnikami Shi, gdy podrósł nauczyli go posługiwać się bronią. Zawsze lubił wypady na Pustkowie. Z czasem, gdy wędrował po Pustkowiu wśród wielu poszukiwaczy szczęścia znalazł grupę ludzi, którzy tak jak on, wolą pomagać niedoświadczonym i choć trochę naprawić zdewastowany, postnuklearny świat podrzucając niedoświadczonym wędrowcom trochę broni i pomagającym jak mogą. Spotkać go można głównie na południu.
Języki: polski, rosyjski, angielski, w drodze francuski
Kalisto:
Imię: Katarzyna
Pochodzenie: okolice San Francisco
Zawód: Zbrojmistrz (wprawiona w robieniu metal armor mark II)
Języki: Polski i Angielski
Filigranowa brunetka o piwnych oczach najczęściej widziana w towarzystwie tajemniczego RDK_pl. Spotkać ją można tu i ówdzie, najczęściej przyjaźnie nastawiona do innych, chyba że sami się proszą o lanie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version