Other > Polskie Pustkowia
socjologia fonline
maciek83:
ja bodajze mialem 16 lat ,tak jak ktostam napisal zobaczylem falouta w cidiakszion ,mialem juz pojecie ze jest to zajebista rob-co-chcesz girka wiec sie podjaralem i kupilem ta gazete. Gre przeszedlem wiele wiele razy na przestrzeni paru lat. Gralem nawet w trybie 'hardcore' czyli ustalilem sobie ze jak raz zgine to zaczynam od nowa:) wtedy to sie dopiero robi intensywny klimat... udalo mi sie w koncu tak wygrac tzn. doszlem do jakiegos 50 levelu potem mi sie znudzilo.
o fonline przeczytale szukajac jakiegos mmo 2D dla siebie, na jednej stronce zobaczylem fonline no i decyzja byla oczywista ,sciagamy! mam 28 lat
Pudzian_Koks:
--- Quote from: maciek83 on April 27, 2012, 03:06:31 pm ---ja bodajze mialem 16 lat ,tak jak ktostam napisal zobaczylem falouta w cidiakszion ,mialem juz pojecie ze jest to zajebista rob-co-chcesz girka wiec sie podjaralem i kupilem ta gazete. Gre przeszedlem wiele wiele razy na przestrzeni paru lat. Gralem nawet w trybie 'hardcore' czyli ustalilem sobie ze jak raz zgine to zaczynam od nowa:) wtedy to sie dopiero robi intensywny klimat... udalo mi sie w koncu tak wygrac tzn. doszlem do jakiegos 50 levelu potem mi sie znudzilo.
o fonline przeczytale szukajac jakiegos mmo 2D dla siebie, na jednej stronce zobaczylem fonline no i decyzja byla oczywista ,sciagamy! mam 28 lat
--- End quote ---
Ni chuja nie rozumiem co chciałeś przekazać, tzn. pierwsze frazy :P
Wichura:
--- Quote from: maciek83 on April 27, 2012, 03:06:31 pm ---udalo mi sie w koncu tak wygrac tzn. doszlem do jakiegos 50 levelu potem mi sie znudzilo.
--- End quote ---
Cholera, a ja głupi rozwalałem Mistrza i bazę mutantów, żeby wygrać. A to trzeba było grindować do 50 levelu. Naiwny ze mnie nub.
Tomowolf:
--- Quote from: Wichura on April 27, 2012, 03:58:53 pm ---Cholera, a ja głupi rozwalałem Mistrza i bazę mutantów, żeby wygrać. A to trzeba było grindować do 50 levelu. Naiwny ze mnie nub.
--- End quote ---
Tylko, że szkopuł w tym, że w F1 max lvl to był 20.
maciek83:
ja mowie o f2 tam max level byl 99 , gre skonczylem wczesniej wiele razy ,wtedy to gralem tak bez konca dla zabawy, tak trudno to zrozumiec?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version