Other > Polskie Pustkowia
socjologia fonline
Pudzian_Koks:
Wątpie aby był jakiś jasnowidz na forum, więc co się dziwić. Oczywiście można było wywnioskować, że zagrywałeś się w dwójeczkę, ale kto wie....
Chrupek:
Mnie jakoś jedynka nigdy nie krecila. "Ledwie" dwa razy ukonczylem i tyle. Ale za to 2 pochlania mnie co jakis czas:) Pierwszy raz zagrałem jakoś krótko po premierze, zarówno w jedynke jak i w dwójke. Gierki pokazał mi starszy brat - byłem jeszcze szczyl, wiec loadowałem stany gry brata i klepałem mutki rozwinieta postacia:P Ale sentyment został i sukcesywnie wracam do fallouta. 3 część to zło.
24 lata
Vicious:
Kochanie wróciłem!
Po 2 latach wróciłem do FOnline. Dużo się zmieniło.
Pierwszego Fallouta przegryzłem w 1997, miałem wtedy 8 lat i dziwnym trafem nauczyłem się angielskiego oglądając Cartoon Network. Co ciekawsze przechodziłem go wtedy dwa razy i nigdy nie schodziłem do podziemi katedry. Trzy lata później był F2, już chyba po polsku, sporo zabawy, jeszcze więcej po zniszczeniu enklawy. Do obu ciągle wracam. 2 razy przebrnąłem Tactics'a, F3 dla zasady, FNV kilka razy dla zabawy. Kumpel mi powiedział o FOnline w 2010. Wtedy było bardziej "harsh".
Dziś mam 23 lata.
PS. Ja i kumpel z pracy szukamy gangu. ;)
Dycha:
W sezonie wiecznych bugów, ficzerów i co 2 godzinnych rollbacków granie straciło sens. Większość gangów przestała grać, zostały tylko pojedyncze osoby które grają jeszcze, max ludzi na serwerze to 90 i raczej prędko się to nie zmieni ponieważ update a nawet wipe jest zapowiadane na "sooon". Ale jeżeli aż tak bardzo chcesz grać to odwiedź "nupski" gang Street Queens, ogólnie zajmujemy się craftem dzid w NCR.
Znajdziesz nas na IRC.forestnet.org kanał #sq.
Beret:
--- Quote from: Dycha on May 27, 2012, 08:31:19 pm ---max ludzi na serwerze to 90
--- End quote ---
Teraz jest 122.
Edit: Minęły 3 minuty i już jest 111. I Rollback...
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version