Other > Polskie Pustkowia
socjologia fonline
Dzwiadus:
Siem Wsiem
W Fallout grałem jeszcze, o ile mnie nie pomerdało, w zeszłym wieku. Jestem prawdopodobnie jednym z najstarszych graczy (o ile nie najstarszejszym) np. taki Wichura to przy mnie szczyl;)
Miałbym taki kaprys starca coby wiedzieć jak trafiliście na taką, jakby nie było oldskulową grę i co sprawiło, że ona to właśnie zawładnęła waszymi zmysłami. Włala
Dark Angel:
cool story bro
vilaz:
--- Quote from: Dark Angel on February 17, 2012, 11:06:26 pm ---cool story bro
--- End quote ---
Psst. Schowaj się
Jak dobrze pamiętam, pierwszy raz o FOnlinie usłyszałem czystym przypadkiem biegając po jakichś blogach nt. gier czy cuś. Gość zwący się Quaz co swój komiks rysuje i się video-reckami gier, zajmuje napomniał o tym na http://www.gra-nat.pl/ czy jakimś innym swoim blogu/stronie.
I co tu wiele rzec
vitya47:
hej, zanim ci odpowiem mała dygresja.
zawsze chciałem wiedzieć ile lat ma najstarszy gracz FOnline:2238. ale ponieważ mierzią mnie portale społecznoścowe, fora, blogi etc. nie chciałem się angażować i tutaj w jakieś wątki. jednak teraz, wykorzystując twój mam prośbę do wszystkich (pełnoletnich!) plejerów. tutaj na forum albo chociaż przez PM do mnie przyznajcie się ile macie wiosen ale tam, w tzw. realu. wygrywa najstarszy, a kto wygra.. ten wygra i już. niech się cieszy albo zastanawia nad swoją psychiką. tylko bez ostentacyjnej ściemy. swój wiek podam gdy mnie ktoś przebije. chyba masz na to szansę Dzwiadus. tyle offtopu.
ja grałem pierwszy raz w Fallout grubo ponad 20 lat temu. była to rosyjskojęzyczna wersja i początkowo wcale mi się nie podobała, bo zupełnie nie kumałem co mam robić. przypadkowa gierka nie wiadomo skąd, a później fascynacja estetyką retro-futuryzmu, która trwa do dziś. pamiętam jaki miałem wtedy hardware: Pentium MMX 166Mgh, 64MB RAM, kineskop 17". na FOnline natknąłem się przeglądając strony fanowskie, polskie, rosyjskie, bułgarskie i inne. było to jak objawienie.
przed ostatnim wipem pomogłem trochę w grze 12-latkowi, któremu Fallouty przekazał i pokazał tatuś.. więc widzisz, z ojca na syna, jak zawsze.
racoon:
@up ty jestes nienormalny fallout mial premiere 15 lat temu a nie grubo ponad 20.
Ja pamietam jak wyprosilem od matki zeby mi kupila fallouta w makro, edycja premierowa w duzym boxie. (pamietam z poczatku chcialem otwierac krypte stimpakiem :D(mlody bylem)) pozniej w gazecie click kupilem obie czesci, jedynke z boxem sprzedalem za 10zl koledze. (czego teraz zaluje) pozniej kupilem sage fallout i na tym sie skonczylo kupowanie starych falloutow. fonline znalazlem szukajac info czy da sie grac w fallouta przez neta. zaczynalem chyba ze 2 lata temu pamietam jak minelo kilka dni zanim 2 lvl wbilem. nie udzielalem sie w grze ani na forum, poprostu tak sobie gralem. od okolo roku nie gram w nic innego niz fonline. mozna powiedziec ze fallout 2 to moja gra zycia, heh.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version