par dni sem zkoumal hru.. a bavil se... nakoupil sem par bazi... sehnal tisice naboju.. zalozil si meho oblibeneho armorera... a zacal zosnovat muj skveli plan pomsty..
PKcko se zeme stava, tim se nerodim... ted se ktomu hrde prihlasim.. sem PK a nevadi mi to.. ale nezabijim uplne kazdyho...
ale dokopal sem lidi k TC.. novej system si vyzaduje hodiny valceni..
byla to krvava zkusenost ale mesto padlo..
k modoku: VSB pride mi marnost volat si developera na nekoho kdo mi sebere mesto aby gengu stopnul loot z beden - jak detinske... zavist neni hezka vec.. a sahnete si samy do svedomi.
a bavil se... nakoupil sem par bazi... sehnal tisice naboju..
APK a PK: mezi temito dvema skupinami je jediny rozdil.. a to je uhel pohledu APK je horsi forma PK ktera se povazuje za neco jako svatou a zabijet vklidu muze ve jmenu spravedlnosti..
novej system si vyzaduje hodiny valceni.. ale uspesne sme si vzali vesnici Klamat.
tak se nase oci obratili k hlavnimu kravimu mestu... byla to krvava zkusenost ale mesto padlo.
moje postava ma dnes dovrseny lvl 23 a tesi se na dalsi PVP.
k modoku: VSB pride mi marnost volat si developera na nekoho kdo mi sebere mesto aby gengu stopnul loot z beden - jak detinske... zavist neni hezka vec.. a sahnete si samy do svedomi. verim ze (cast texu chybi).
moje postava ma dnes dovrseny lvl 23 a tesi se na dalsi PVP.. vas Plenitel
P.S.: povida se ze Fonline 2238 neni moc hra na jednotlivce... ale i jednotlivec muze znicit mocny geng... kdo seje vitr... sklizi bouri
PS: příště až budeš psát proslov tak si to buď napiš do wordu nebo si k tomu vem pravidla českýho pravopisu... za tohle by tě grammar nazi umlátil Pravidly českého pravopisu...
Jestli s náma chcete něco řešit pošlete Bantze na naše forum myslím, že to bude lepší než tady poslouchat hlouposti.
vubec tahni v prdel a hrej inou hru